böyle bir sıkıntı alıyorum 86023 hardware Id 异常 kilidi açamıyorum bir türlü xiaomi müşteri hizmetleri ile konuştum fakat onlarda önermiyoruz bootloader kilidini kaldırmayı diyorlarOlabilir deneyebilirsiniz.
Çin destekli vpn kurup öyle deneyin Xiaomi'den zaten bootloader kilidini kaldırmak için kendi izin veriyor bootloader kilidini kaldırmayın demelerinin sebepi cihaza herhangi bir müdahale etmeyin anlamına geliyor bunlar genel prosedür siz bootloader kilidini açın bence herhangi bir sorun olduğunda yazılımsal açıdan daha kolay müdahale edebilirsiniz.böyle bir sıkıntı alıyorum 86023 hardware Id 异常 kilidi açamıyorum bir türlü xiaomi müşteri hizmetleri ile konuştum fakat onlarda önermiyoruz bootloader kilidini kaldırmayı diyorlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Forumda anlatımı yasak olduğu için konusu bulunmamaktadır Google'den gerekli rehberleri bulabilirsiniz.Mİ note 3 için bilindik bir imeil yöntemi varmıdır acaba ?? teşekkürler
Merhaba, Xiaomi eu romlar resmi çin romları üzerinde oynama yapılıp gereksiz uygulamalar çıkarılıp ve bir çok dil eklenerek ortaya çıkan romlardır. Ses sorunu için bootloader kilidinizin açıksa twrp recovery üzerinden dolby atmos ses dosyasını kurup deneyebilirsiniz.lopus hocam merhaba. bu romun global romdan farkı ne?
bir de telefon bildirim sesleri az çıkıyor.bu romu kurarsam sesi yükselir mi ve sesi yükseltmek için ne yapabilirim?
hocam çok kafanızı şişirecem ama bootloader nasıl açılır.bunu yaparsam root yapmış oluyomuyum.twrp nasıl kurulur.dediğiniz program nasıl kurulur hiç bilmiyorum.anlatabilirmisiniz?Forumda anlatımı yasak olduğu için konusu bulunmamaktadır Google'den gerekli rehberleri bulabilirsiniz.
Merhaba, Xiaomi eu romlar resmi çin romları üzerinde oynama yapılıp gereksiz uygulamalar çıkarılıp ve bir çok dil eklenerek ortaya çıkan romlardır. Ses sorunu için bootloader kilidinizin açıksa twrp recovery üzerinden dolby atmos ses dosyasını kurup deneyebilirsiniz.
Rehber - Mi5 Unlock == Videolu Anlatım== bu linkten adımları takip edererek bootloader kilidini açabilirsiniz.hocam çok kafanızı şişirecem ama bootloader nasıl açılır.bunu yaparsam root yapmış oluyomuyum.twrp nasıl kurulur.dediğiniz program nasıl kurulur hiç bilmiyorum.anlatabilirmisiniz?