Rehber MI Note 3 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom Kurulumu

• Konbuyu başlatan Lopus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 193
  • Görüntüleme 52K

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

Yavuzkuchan1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Olabilir deneyebilirsiniz.
böyle bir sıkıntı alıyorum 86023 hardware Id 异常 kilidi açamıyorum bir türlü xiaomi müşteri hizmetleri ile konuştum fakat onlarda önermiyoruz bootloader kilidini kaldırmayı diyorlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
böyle bir sıkıntı alıyorum 86023 hardware Id 异常 kilidi açamıyorum bir türlü xiaomi müşteri hizmetleri ile konuştum fakat onlarda önermiyoruz bootloader kilidini kaldırmayı diyorlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çin destekli vpn kurup öyle deneyin Xiaomi'den zaten bootloader kilidini kaldırmak için kendi izin veriyor bootloader kilidini kaldırmayın demelerinin sebepi cihaza herhangi bir müdahale etmeyin anlamına geliyor bunlar genel prosedür siz bootloader kilidini açın bence herhangi bir sorun olduğunda yazılımsal açıdan daha kolay müdahale edebilirsiniz.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Mİ note 3 için bilindik bir imeil yöntemi varmıdır acaba ?? teşekkürler

Serhat c

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Gm5 plus
Konular
1
lopus hocam merhaba. bu romun global romdan farkı ne?
bir de telefon bildirim sesleri az çıkıyor.bu romu kurarsam sesi yükselir mi ve sesi yükseltmek için ne yapabilirim?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Mİ note 3 için bilindik bir imeil yöntemi varmıdır acaba ?? teşekkürler
Forumda anlatımı yasak olduğu için konusu bulunmamaktadır Google'den gerekli rehberleri bulabilirsiniz.
lopus hocam merhaba. bu romun global romdan farkı ne?
bir de telefon bildirim sesleri az çıkıyor.bu romu kurarsam sesi yükselir mi ve sesi yükseltmek için ne yapabilirim?
Merhaba, Xiaomi eu romlar resmi çin romları üzerinde oynama yapılıp gereksiz uygulamalar çıkarılıp ve bir çok dil eklenerek ortaya çıkan romlardır. Ses sorunu için bootloader kilidinizin açıksa twrp recovery üzerinden dolby atmos ses dosyasını kurup deneyebilirsiniz.

Serhat c

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Gm5 plus
Konular
1
Forumda anlatımı yasak olduğu için konusu bulunmamaktadır Google'den gerekli rehberleri bulabilirsiniz.

Merhaba, Xiaomi eu romlar resmi çin romları üzerinde oynama yapılıp gereksiz uygulamalar çıkarılıp ve bir çok dil eklenerek ortaya çıkan romlardır. Ses sorunu için bootloader kilidinizin açıksa twrp recovery üzerinden dolby atmos ses dosyasını kurup deneyebilirsiniz.
hocam çok kafanızı şişirecem ama bootloader nasıl açılır.bunu yaparsam root yapmış oluyomuyum.twrp nasıl kurulur.dediğiniz program nasıl kurulur hiç bilmiyorum.anlatabilirmisiniz?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
hocam çok kafanızı şişirecem ama bootloader nasıl açılır.bunu yaparsam root yapmış oluyomuyum.twrp nasıl kurulur.dediğiniz program nasıl kurulur hiç bilmiyorum.anlatabilirmisiniz?
Rehber - Mi5 Unlock == Videolu Anlatım== bu linkten adımları takip edererek bootloader kilidini açabilirsiniz.

Bootloader kilidini açmak cihazı rootlamak anlamına gelmez, twrp recovery kurulumu için 1.mesajıma bakabilirsiniz.

Bootloader kilidini açıp twrp recovery kurduktan sonra supersu veya veya magisk dosyasını cihazın hafızasına atarak twrp recovery girip ınstall seçeneğinden hafızaya attığınız supersu veya magisk dosyasını gösterip kurabilirsiniz, bu yöntem dolby atmos dosyası içinde geçerli.

Üst Alt