Çözüldü Mİ Note 3 Telefonu Sıfırlarsam İmei Silinir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DEMOCUAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VEDAT
Cihazım
MI NOTE3
Meslek
SAĞLIK
Konular
2
Merhaba Arkadaşlar Mi Note3 betavromdan sonra flash üzerinden Global Rom yükledim yanlız fabrika ayarlarına bassam IMEI GİDERMİ fabrika ayarlarına döndürürken atılmış olan sonradan IMEI gidecekse sıfırlamıycam.Bu konuda desteklerini talep ediyorum teşekkürler.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
cihazda twrp varsa ki var galiba sadece efs bölümünün yedeğini alın o yedeği de twrp klasöründen alıp bilgisarayınıza kopyalayın çünkü note 3 te imei uçtuğu oluyor, şöyle yaparsan uçar böyle yaparsan uçmaz diye kesin bişeyde yok sayısız defa silindi imei bende aldığım yedekten saniyede geri yükledim. imei siz yazmadıysanız yani fabrikada yazılan imei resmi yolla yani ithalat yoluyla yada pasaport kaydıyla kayıt olmuşsa silinmez diğer her türlü siliniyor kabul edin risk almayın.

Oyla:

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
11
Yurtdışından geldi normal imei atıldı ve apk şeklinde imei atılması gibi nasıl oluyor?
uygulamalar ile sahte imei atıldıgında telefonu kapatıp acıldıgında bile gidiyor fakat normal imei oldugunda standart telefon kullanır gibi kullanabiliriz :D zamanında discovery kullanırken apk ile imei mac degisikligi yapıyordum telefonu kapatıp acıtıgımda baştan aktif etmem gerekiyordu

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
imei nin gidebilir olduğu birçok kez cevaplanmış hocam bu yüzden özel mesajınız cevaplanmadı.
[doublepost=1529315142,1529315104][/doublepost]tabi bu demek değil ki her telefonda gider. bu durum mi note 3 ve bazı cihazlar için geçerli

Oyla:

DEMOCUAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VEDAT
Cihazım
MI NOTE3
Meslek
SAĞLIK
Konular
2
ÇOK TEŞEKKÜRLER YARDIM desteğiniz den SAYGILAR ARKADAŞLAR
[doublepost=1529315667,1529315483][/doublepost]Tek ricam yazdığım yorumları beğenirseniz sevinirim saygılarımla Allah'a emanet olun

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
uygulamalar ile sahte imei atıldıgında telefonu kapatıp acıldıgında bile gidiyor fakat normal imei oldugunda standart telefon kullanır gibi kullanabiliriz :D zamanında discovery kullanırken apk ile imei mac degisikligi yapıyordum telefonu kapatıp acıtıgımda baştan aktif etmem gerekiyordu
İyi de bahsi geçen telefon mtk işlemcili değil, engeenering mode ile zaten imei yazdıramazsınız facepalm~~ Bilgi sahibi olmadığınız konularda kullanıcıları yanlış yönlendirmeyin :@

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt