Yardım Mi note 3 takılma

emre3745

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Merhaba, yakın zamanda mi note 3 edindim. Her şeyinden cok memnunum ancak bir sıkıntı var. Telefonda instagramda olsun, oyunlarda ve videolarda olsun cok ama cok ufak takılmalar yaşıyorum. Hani bir sn bile surmuyor belki ama instagramda videolarda hatta galeriden video izlerken bile oluyor bunlar 2 3 dk bir olsa umursamayacağım ancak 20 sn de bir oluyor neredeyse. Gözüme çarptıkça sinir oluyorum. Değişim isteyebilirim ancak bu seferde yeni gelen telefon bunun gibi sorunsuz olmaz diye korkuyorum. Çok şansızım bu konularda ne alsam bir problem çıkıyor.

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Aynı telefondan satın aldım ve memlekete gittim tabi ki orada rom değiştirme gibi bir şansım olmadığı için bir hafta kadar resmen kağnı arabası gibi kullandım, hatta pişmanlığımı anlatmak için dh'de konusunu bile açtım. Sonra geri gelince ilk iş temiz rom yükleme oldu telefon resmen evrim geçirdi ne donma, ne başka sorun.

Oyla:

emre3745

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Aynı telefondan satın aldım ve memlekete gittim tabi ki orada rom değiştirme gibi bir şansım olmadığı için bir hafta kadar resmen kağnı arabası gibi kullandım, hatta pişmanlığımı anlatmak için dh'de konusunu bile açtım. Sonra geri gelince ilk iş temiz rom yükleme oldu telefon resmen evrim geçirdi ne donma, ne başka sorun.
Hangi romu kurdunuz acaba?

Oyla:

emre3745

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Miui 9,6 xiaomi.eu 8.4.19 du ve hala vakit bulamadığımızdan aynı romu kullanıyoruz. Tavsiyem nin bu romunu kullanman.
Forumda nasıl Rom kurulacağına dair bir kaynak var mı? Ya da siz herhangi bir kaynaktan yararlandınız mı kurarken? En son 5 senelik telefonuma rom kurmuştum bu işler nasıl pek hatırlamıyorum.

Oyla:

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Forumda nasıl Rom kurulacağına dair bir kaynak var mı? Ya da siz herhangi bir kaynaktan yararlandınız mı kurarken? En son 5 senelik telefonuma rom kurmuştum bu işler nasıl pek hatırlamıyorum.
Telefonunun bootloader kilidi açık mı? Eğer açık ise kolay, değilse ilk iş bootloader kilidini açmak.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt