Yardım Mi Note 3 Stereo Ses Sorunu

Relaxis89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Relaxia
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.EU V11.0.2.0
Telefon Modeli
Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, Mi Note 3 telefonuma Xiaomi.EU V11.0.2.0 rom yükledim sonrasında sesler sadece hoparlörden çıkıyor. Stereo olarak ahizeden artık ses çıkmıyor, telefon görüşmelerinde ise ahize ilgili sorun yaşamıyorum. Tavsiyeler ile Stock Rom da yükledim fakat sorun çözülmüyor maalesef. Bu durumun çözümü var mıdır ?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bildiğim kadarı ile bu varsayılan bir şey değil harici yüklenen bir mod, yani ahizeyi hoparlör olarak kullanamamanız bana bir sorun değil normal bir durum olarak geliyor. Forumda bunun hakkında bir konu vardı isterseniz bir arama yapın Stereo Mod falan gibisinden.

Oyla:

Relaxis89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Relaxia
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarı ile bu varsayılan bir şey değil harici yüklenen bir mod, yani ahizeyi hoparlör olarak kullanamamanız bana bir sorun değil normal bir durum olarak geliyor. Forumda bunun hakkında bir konu vardı isterseniz bir arama yapın Stereo Mod falan gibisinden.
Hocam telefonun kendisinde stereo olarak bu özellik mevcut zaten. Dediğim gibi rom yüklemeden önce de sorunsuz şekilde kullanıyordum. Şimdi ise ses alt hoparlörden mono olarak çıkıyor.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Cihazın orjinalinde varsa bir şey diyemiyeceğim hocam, yanlış yönlendirmeyim. Ben forumda bir kaç sefer magisk çift hoparlör modülü konularını gördüğüm için böyle bir durum var sanmıştım. Kusura bakmayın.

Oyla:

Relaxis89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Relaxia
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın orjinalinde varsa bir şey diyemiyeceğim hocam, yanlış yönlendirmeyim. Ben forumda bir kaç sefer magisk çift hoparlör modülü konularını gördüğüm için böyle bir durum var sanmıştım. Kusura bakmayın.
Estağfurullah hocam ilginiz için teşekkür ediyorum.

Oyla:
Üst Alt