Yardım Mi note 3 rom önerisi

FurkanTrkmn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
İyi akşamlar.Yaklaşık 1 hafta önce mi note 3 alarak aranıza katıldım. Global romdayım ancak birçok sorunum var.

1)Kulaklıkta sesin az çıkması durumu
2)Kamerayı mi5s ile karşılaştırdığımda mi5s her türlü önde gözüküyor. Renkleri çok canlı ve göze hoş geliyor.
3)Telefonda arka kamera ile hiçbir şekilde video çekimi yapamıyorum.
4)Gelen bildirimden uygulamayı açtığımda uygulama 2. defa açılıyor yani son uygulama tuşuna bastığımda mesela 2 facebook oluyor.

Yukarıda sıraladığım sorunları gidermek için rom önerisi rica ediyorum. Ayrıca kamera konusunda yazılımın önem arz ettiğini düşünüyorum. Bu cihazın mi5s ten üstün olması gerekir donanımsal açıdan. İleride kamera daha iyi duruma gelebilir mi? Ya da bu telefona şuan için Google camera hdr + yüklemek mümkün müdür? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Test işi sizdeyse sıkıntı kalmamıştır zaten hocam , arkadaş da muhtemelen onu kullanır :)
Eyvallah hocam, Allah razı olsun... Dikkat ediyoruz da bazen gözden kaçan şeyler olabiliyor :)
Bu arada note 3 şarjı müthiş hocam,çok beğendim telefonu. Tavsiye ettiğin için teşekkürler

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Eyvallah hocam, Allah razı olsun... Dikkat ediyoruz da bazen gözden kaçan şeyler olabiliyor :)
Bu arada note 3 şarjı müthiş hocam,çok beğendim telefonu. Tavsiye ettiğin için teşekkürler
Sıkıntısız güzel günlerde kullanın inşallah hocam :)

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Telefon ile ilgili hiçbir sorunum yok hocam.Global stabil çıktığına göre betada çıkacaktır.
Mi5s tede aynısı oldu,global stabil çıktı,beta daha sonradan çıktı.Ama tarih olarak bilgim yok,birşey diyemem...

Oyla:
Üst Alt