Yardım Mi note 3 ön kamera sorunu

Yusuf1983

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note3
Konular
5
Arkadaslar merhaba telefonumu bugun aldim fakat on kamera resim cektigimde resimler cok parlak cok beyaz ve resim cektikten sonra mavimsi bir renk aliyor fotolar ..ayni resmi samsung note 4 ile cekiyorum mesela siyah bir tisort guzel cikiyor a ma mi note 3 de siyah renk dagiliyor ve resimler cok aşırı beyaz cikiyor ve resimde acik , qvi bi renk oluyor caba kamera arizali olabilirmi kararsiz kaldim

Yusuf1983

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note3
Konular
5
Aralarinda fazla bir fark yok root yapman yapman gerekli bence gerek yok orijinalini bozma
Arkadaslar arka kamera resimlerinde bisey dikkatimi cekiyor kırmızi renkler pembeye daha yakin gibi mesela bi samsung note 4 ile ayni resmi cekiyorum samsungda kirmizi ama mi note 3 foto pembeye daha yakin sizdede aynimi yoksa benim kamerada bi sorunmu var anlayamiyorum

Oyla:

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
Arkadaslar arka kamera resimlerinde bisey dikkatimi cekiyor kırmızi renkler pembeye daha yakin gibi mesela bi samsung note 4 ile ayni resmi cekiyorum samsungda kirmizi ama mi note 3 foto pembeye daha yakin sizdede aynimi yoksa benim kamerada bi sorunmu var anlayamiyorum
Yukardaki resimde pek bişey yok ben anlamadım kırmızı bir nesneyi çek yükle bakalım nasıl ayrıca böyle bir şey var ise hard reset atıp denemeyi dene eğer IMEI kayıtlıysa IMEI nın kayıtlı olup olmadığını E-DEVLETTEN sorgulata bilirsin.

not: Resmin altında tarih yazıyormuş 20:42 de çekmişin yani lamba ışığının altında :) bence gayet iyi bir resim renkler doygun bir problem göremedim photoshop dan da biraz anlarım renklerde bir karmaşıklık bir pembeleşme göremiyorum aksine alt dudağının rengi daha kırmızı kulakların pembeye yakın bir renk sakalın rengine bakacak olursak koyu siyahtan başlamış dipten yani ya kuaförden geldin yada elini yüzünü yıkadın bence resimi çok iyi çekmiş :D

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt