Yardım Mi note 3 ön kamera sorunu

Yusuf1983

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note3
Konular
5
Arkadaslar merhaba telefonumu bugun aldim fakat on kamera resim cektigimde resimler cok parlak cok beyaz ve resim cektikten sonra mavimsi bir renk aliyor fotolar ..ayni resmi samsung note 4 ile cekiyorum mesela siyah bir tisort guzel cikiyor a ma mi note 3 de siyah renk dagiliyor ve resimler cok aşırı beyaz cikiyor ve resimde acik , qvi bi renk oluyor caba kamera arizali olabilirmi kararsiz kaldim

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Arkadaslar merhaba telefonumu bugun aldim fakat on kamera resim cektigimde resimler cok parlak cok beyaz ve resim cektikten sonra mavimsi bir renk aliyor fotolar ..ayni resmi samsung note 4 ile cekiyorum mesela siyah bir tisort guzel cikiyor a ma mi note 3 de siyah renk dagiliyor ve resimler cok aşırı beyaz cikiyor ve resimde acik , qvi bi renk oluyor caba kamera arizali olabilirmi kararsiz kaldim
Yüz güzelleştirme gibi özellikleri kapatın hocam varsa, bir nebze düzelir parlaklık

Oyla:

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
Çektiğiniz ve şikayet ettiğiniz resmi yüklersen iş inceler size gerekli bilgilerimizi paylaşırız

Oyla:

Yusuf1983

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note3
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çektiğiniz ve şikayet ettiğiniz resmi yüklersen iş inceler size gerekli bilgilerimizi paylaşırız
On kamerada bir sıkıntı mi var acaba anlayamadim resimde yukledim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[doublepost=1526505907,1526503010][/doublepost]
On kamerada bir sıkıntı mi var acaba anlayamadim resimde yukledim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimler mavi renk gibi parlak ve yuz hatlari da kirmizi gibi anlayamadim gitti guzellestir modunda cikinca parlaklik biraz duzeldi ama yinede var tabiki cok parlak cikiyor

Oyla:

Yusuf1983

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note3
Konular
5
yüz güzelleştirme
Telefon elime aksam ustu ulasti ve ben resimleri oda isiginda cektim ve ilk cektigimde yuz guzellistirme acikti acaba gunduz daha net fotolar olurmu sizce on kamerada..yoksa bu sekilde fotolarmi olur bu sekilse eger cok kotu geldi bana on kamerasi oysa ben kamerasi cok ovuldu diye bu telefonu aldim yorum yazarsaniz sevinirim

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
kamera güzel ama güzelleştirme etkinken google kamera gibi bir sadelik olmaz tabi prüzleri kapatıyor kamera ama kaliteli resimler çıkar gündüz

Oyla:

Yusuf1983

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note3
Konular
5
kamera güzel ama güzelleştirme etkinken google kamera gibi bir sadelik olmaz tabi prüzleri kapatıyor kamera ama kaliteli resimler çıkar gündüz
Google kamerayi nasil yukluyoruz peki yardimci olabilirmisiniz acaba

Oyla:
Üst Alt