- Adım
- acemi
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 1
Evet tabiki rootlu.rootsuz cihaz aynı nokia 3310 dan farkı yokki zaten...Cihaz rootlu mu?
Evet tabiki rootlu.rootsuz cihaz aynı nokia 3310 dan farkı yokki zaten...Cihaz rootlu mu?
Hocam bilindik yöntemlerle root atıyorum ama diğer uygulamalar root erişimi sağlayamıyor. Örneğin adaway yükleyemiyor. Yetki veremiyorum sorgu ekranı gelmiyor. Tavsiye edeceğin bi sayfa varsa oradan deneyeyimEvet tabiki rootlu.rootsuz cihaz aynı nokia 3310 dan farkı yokki zaten...
Hocam çalışan gcam ve c2api linki verir misin?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar ben yükledim hızlı ve akıcı hiç sorun çıkartmıyor,ayrıca gcam,dolby atmos gibi uygulamalar çok performanslı çalışıyor.batarya süreside çok harika...
arkadaşım bunu twrp den flaşla cam2api aktif olacaktır...Hocam çalışan gcam ve c2api linki verir misin?
Çok teşekkür ederim hocam. Hayırlı akşamlararkadaşım bunu twrp den flaşla cam2api aktif olacaktır...
Çok teşekkür ederim hocam. Hayırlı akşamlar
Hocam çöküyor gcam
Ayarlar uygulamalar uygulamaları yönet 3nokta varsayılanVarsaılan uygulama ayarlarını bulamadım. Nerede olduğunu bilen biri bilgi verir ise memnun olurum.
Varsayılan altında uygulama tercihlerini sıfırlayın var ona basın ve sıfırlayınOrada yüklü programlar görünmüyor.
Örneğin .txt .pdf dosyalarını açmaya çalıştığım zaman otomatik olarak wps office geliyor. Ben başka bir uygulama ayarlıyamıyorum.
11 öncesi hangi dosyayı açmak istersem açma seçenekleri gelirdi şimdi gelmiyor.
Office suite yüklü seçeneklerde yok, 3 nokta varsayılanlarda görünmüyor.