Eu 10.2.3.0 sürümünde Google kamera çalışmıyor. Eğer Google kamera vazgeçilmezinizse 10.0.5.0 sürümüne geri dönün...EU Rom 10.2.3.0 güncellemesinden sonra hiçbir şekilde kameraya ne kendi uygulamasından ne de google cameradan erişemiyorum. "persist.camera.dxo=1" değerine çevirdiğimde kameraya erişebiliyorum ama google camera açılmıyor doğal olarak, çözümü olan var mı?
Eu 10.2.3.0 sürümünde Google kamera çalışmıyor. Eğer Google kamera vazgeçilmezinizse 10.0.5.0 sürümüne geri dönün...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten Mi note 3 MIUI 10 romlarda Google kamera sadece stabil romlarda çalışıyordu. Şimdi yeni sürümde oda çalışmıyor. Düzelmesi zor gibi görünüyor...Peki ilerleyen günlerde bu sorun giderilir mi yoksa illa sürüm mü düşürmeliyim hocam?
Teşekkür ederim cevaplarınız için.Zaten Mi note 3 MIUI 10 romlarda Google kamera sadece stabil romlarda çalışıyordu. Şimdi yeni sürümde oda çalışmıyor. Düzelmesi zor gibi görünüyor...
Rica ederim, Mi note 3 kullanıcıları zaten bu durumu yakından takip ediyor. Çözüm ile alakalı herhangi bir gelişme olursa forumda paylaşılır mutlaka...Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Birazdan yeni konu açacağız çalışıyor o sürüm de de ama farklı şekildeEU Rom 10.2.3.0 güncellemesinden sonra hiçbir şekilde kameraya ne kendi uygulamasından ne de google cameradan erişemiyorum. "persist.camera.dxo=1" değerine çevirdiğimde kameraya erişebiliyorum ama google camera açılmıyor doğal olarak, çözümü olan var mı?
10.2.3.0 sürüm de de çalışıyor birazdan konu açacağımEu 10.2.3.0 sürümünde Google kamera çalışmıyor. Eğer Google kamera vazgeçilmezinizse 10.0.5.0 sürümüne geri dönün...
10.2.3.0 sürüm de de çalışıyor birazdan konu açacağımEu 10.2.3.0 sürümünde Google kamera çalışmıyor. Eğer Google kamera vazgeçilmezinizse 10.0.5.0 sürümüne geri dönün...
Son güncel konu linki: Mod - Xiaomi Mi Note 3 Tüm Romlar İçin Google Camera (BETA DAHİL)
Miui 10 Android 8.0 için sonunda google camera çıktı. XİAOMİ mi note 3 için
Kurulum: Build propdan dediklerimi yapın, sonra twrpden fix kurun sonra google cam apk
Build propdan;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
persist.camera.dxo=1 bu satırı silin
persist.camera.HAL3.enabled=1 bunu ekleyin
Google cam apk:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Google cam fix:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir