Gelecek az kaldı ya sabırMIUI 12 stabil gelecek mi acaba mi note 3 e
Rica Ederim.Merhaba, telefonumu rootlayıp ahize sesi yükseltme işlemini başarıyla yaptım.
Faydalı bilgileriniz için teşekkür ediyorum.
Miui 12 stabil geldi. Konunun en başında var. Fakat ufak tefek sorunlar olduğu için ben yüklemedim. O yüzden anlatımda linkleri değiştirmedim.MIUI 12 stabil gelecek mi acaba mi note 3 e
Rica ederim Güle güle kullanın. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Ben Mİ NOT3 cihazımda EU rom miui12 kullanıyorum yukarıda tarif edilenlerin aynısını uyguladım.ahize sesi ve cihazdaki bütün sesler çok aşırı derece yükseldi.dolby atmos kullanmaya bile gerek kalmadı teşekkürler emek verenlere...........
Kardeşim acaba eu 12 romda tam ekran hareketleri var mı, mi note 3 içinBen Mİ NOT3 cihazımda EU rom miui12 kullanıyorum yukarıda tarif edilenlerin aynısını uyguladım.ahize sesi ve cihazdaki bütün sesler çok aşırı derece yükseldi.dolby atmos kullanmaya bile gerek kalmadı teşekkürler emek verenlere...........
arkadaşlar merhabalar herkese. 2.5 yıldır mi note 3 kullanıyorum, artık bootloader acıp yeni rom atma vakti geldi ne var ki benim sorunum şarj.
bu rom'un şarj tüketimi nasıldır? şarj tüketimi açısından tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir rom mevcut mudur?
Ana Konuya Ekleme Yapılmıştır. (MIUI V12)Miui 12 için saati ortaya konumlandırmak istiyorum. Stabil çalışan uygulama biliyor musunuz?