Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
şu an ekranda sadece MI altta da işte unlocked yazıyor twrp açamıyorum sistem zaten yok açılmaz ne yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hah başardım twrp yi
ama hala rom atamıorum

Pcniz cihazı görüyor mu?

Leobonhart

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
neyse thnx aattım bi şekilde yükleniyor şu an

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Bende şuan miu 10 eu rom (burada 11den önce olan rom yüklü) ben 11 e geçmek istiyorum nasıl yapabilirim. Miui 11 dosyasını indirdikten sonra
Temiz kurulum yapmanızı öneririm. Son twrp yüklüyse satıcı ve otg hariç herşeyi temizlemenizde yarar var. Ama öncelikle telefondaki fotoğraflar falan tüm yedeklerinizi almanız gerekmektedir. Arkadaşın dediği gibi hiç yapmadım. Versiyon değişikliklerinde ve android değişikliklerinde sıkıntı çıkma ihtimali yüksek oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herşey iyi güzel hoş ama Gcam ön kamerada sürekli hata veriyor. Sağlam bi c2api lazım.
İlk önce bendede yaptı. Gece modunda filan fotoğraf çektim. Sonrasında düzeldi sorun çıkarmamaya başladı. (Konuda verdiğim yerden indirdiyseniz)

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Yükleyerek karşılaştığınız sorunlar hakkında bilgi verirseniz ana konuya ekleyelim. Yükleyecekler için ön bildirim olsun.

erdmgclr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
mi note 3
Konular
7
Miui11 Adımsayar çalışmıyor cözümü yokmu ve twrp üzerinden yüklenen ses arttırma dosyası bulamazmıyız

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Miui11 Adımsayar çalışmıyor cözümü yokmu ve twrp üzerinden yüklenen ses arttırma dosyası bulamazmıyız
Adımsayar yeni güncellemede düzelir.
Ses arttırma işleminide düzenlemeden anlayan biri belki twrp den kurulum yada magisk üzerinden kurulumunu yapabilirler.

Led Zeppelin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
E G
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Yeni romda beni en çok gıcık eden şey hızlı ayarlarda diğer bütün düğmelerde animasyon varken Wi-Fi açma/kapatma düğmesinde animasyon yok ve tıkladığımda sanki basmadım diyerek bir daha basıp duruyorum mütemadiyen. En sonunda sürekli açık bırakmaya karar verdim. Bu arada şarj hızı bir nebze düzeldi. Yüzde 70 in üstünde 2000 civarı şarj ediyor artık ama yine de eskiye göre sanki daha yavaş oluyormuş gibi geliyor. Bir de wifi ile son eklemek istediğim şey önceden wifi yı kapat aç yapınca bazen wifi bağlanmıyordu, illaki uyutup uyandırmak ya da wifi ayarlarına girmek gerekiyordu, sanırım onu düzeltmişler bu sefer. Adım sayarın da mifit siz çalışmadığını da başka bir arkadaş da yazmış. Yeni güncelleme gelince onu ter temiz kurarım büyük ihtimalle. Çünkü düzeltme güncellemesine cidden ihtiyaç var.Son eklemem de parmak izinden midir, yoksa animasyonlardan mıdır nedir geç uyanıyor cihaz.

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Yeni romda beni en çok gıcık eden şey hızlı ayarlarda diğer bütün düğmelerde animasyon varken Wi-Fi açma/kapatma düğmesinde animasyon yok ve tıkladığımda sanki basmadım diyerek bir daha basıp duruyorum mütemadiyen. En sonunda sürekli açık bırakmaya karar verdim. Bu arada şarj hızı bir nebze düzeldi. Yüzde 70 in üstünde 2000 civarı şarj ediyor artık ama yine de eskiye göre sanki daha yavaş oluyormuş gibi geliyor. Bir de wifi ile son eklemek istediğim şey önceden wifi yı kapat aç yapınca bazen wifi bağlanmıyordu, illaki uyutup uyandırmak ya da wifi ayarlarına girmek gerekiyordu, sanırım onu düzeltmişler bu sefer. Adım sayarın da mifit siz çalışmadığını da başka bir arkadaş da yazmış. Yeni güncelleme gelince onu ter temiz kurarım büyük ihtimalle. Çünkü düzeltme güncellemesine cidden ihtiyaç var.Son eklemem de parmak izinden midir, yoksa animasyonlardan mıdır nedir geç uyanıyor cihaz.
Hocam hızlı ayar derken neyi kastettiniz anlamadım.
Şarj konusunda sizin mesajınızı gördükten sonra ampereyi yükledim. Miui 10.4.2.0 yüklüyken testimi gerçekleştirdim. 2670 leri gördü en yüksek. Miui 11.0.2.0 yükledikten sonra test ettim. 2650 en yükseği ( şarj seviyesi 70 lerde iken. )
Asımsayar için Mifit i denemedim. Ama deniycem.
V11.0.2.0 ile başladı kesinlikle güncelleme gelecek. 0.5.0 1.0.0 filan gelir.
Benim cihazımda geç uyanma filan yok. Miui 10 dan belkide bir tık daha bile erken uyanıyor.

Led Zeppelin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
E G
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Hocam hızlı ayar derken neyi kastettiniz anlamadım.
Şarj konusunda sizin mesajınızı gördükten sonra ampereyi yükledim. Miui 10.4.2.0 yüklüyken testimi gerçekleştirdim. 2670 leri gördü en yüksek. Miui 11.0.2.0 yükledikten sonra test ettim. 2650 en yükseği ( şarj seviyesi 70 lerde iken. )
Asımsayar için Mifit i denemedim. Ama deniycem.
V11.0.2.0 ile başladı kesinlikle güncelleme gelecek. 0.5.0 1.0.0 filan gelir.
Benim cihazımda geç uyanma filan yok. Miui 10 dan belkide bir tık daha bile erken uyanıyor.
Bildirim panelini kastetmiştim. Wifi ikonuna bastıktan hemen sonra renk değiştirmesi gerekirken belli bir süre bekleme yapıyor, basmamış hissine kapılıyorum hep. Diğer ikonlarda böyle bir geri bildirim olmayınca hemen renk değiştirince insanı kullanıcı deneyimi olarak rahatsız ediyor.
Şarj şeysini de yüzde 50 nin altında iken bir daha deneyim o zaman sizde problem yoksa. İlk gün telefon soğukken 1400, bugün yine soğukken 2100 civarı şarj etti.

Üst Alt