Sorunsuz yüklemenize sevindim. Hayırlı olsun sizede.
Mi hesabınızla giriş yaptınız dimi hocam. İlk başta bendede hata vermişti. Mi hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yaptığımda düzelmişti. Şuanda bende global yüklü olmadığı için bakamıyorum.4) Ayarlar - Ek Ayarlar - Geliştirici Seçenekler kısmından "Mi Kilit Açma Durumu"na tıklayın "Hesap ve Cihaz Ekle" kısmına tıklayın. burda hep hata alıyorum. Nedendir hocam neyi yanlış yapmış olabilirim ?
Bende direk açılmıştı. 72 saat sonunda alacağınız yedekler varsa alın. Galeri whatsapp filan. Telefon tertemiz oluyor çünkü dikkat edin. 72 saat sonunda programı tekrar çalıştıracaksınız.4) Ayarlar - Ek Ayarlar - Geliştirici Seçenekler kısmından "Mi Kilit Açma Durumu"na tıklayın "Hesap ve Cihaz Ekle" kısmına tıklayın. burda hep hata alıyorum. Nedendir hocam neyi yanlış yapmış olabilirim ?
Sorun hesabı miu hesabını tekrar aç kapa yapmam gerekiyormuş. Şimdi 72 saat bekleme bölümündeyım.
arkadaşlar bildirimde operatörü göster gizle ve ismimizi yazıyorduk göster ve gizle diye onunla ilgili ekleme varmı Xiaomi.EU Rom Miui 10 10.2.3.0.OCHCNFK (Stabil) kullanıyorum