Yardım Mİ NOTE 3 Hard Brick

Twinsenkoray

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar, güncelleme yaparken telefona , telefon brick oldu. Mİ yazısında takılı kalıyor. Telefonu kapatmaya çalıştığımda kapanıyor, sonra kendi kendine geri açılıyor. Şarjı bitene kadar aynı döngü. Bootloader kilitli, telefon kapalı olduğu için, ayarlardan muiye 7 kere basamıyorum bu yüzden onu açma umudum yok %99da takılıp, telefon ayarından şunu bunu yapın diyor. USB hata ayıklamayıda açamıyorum, Mİ FLASHtan vs bişeyler yapamıyorum. Sadece FASTBOOT moduna alıp PCye taktığımda bir usb takılma sesi çıkarıyor o kadar. MUİ recovery modunuda kapatmış onada geçemiyorum. Ben telefona bakıyorum o bana :D nasıl çözerim bunu,

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazı söküp testpoint ile rom atmanız gerekli hocam.

Oyla:

Twinsenkoray

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam, o işlemi yaptık yeni rom attık diyelim, uygulamalar gidicek onu anlıyorumda, resim ve videolarda gider mi kurtarma şansım varmı? Hali hazırda aydında yaşıyorum araştırdığımda burda bu işlemi yapan kimse yok. Bu konuda bana bi yer önerebilirmisiniz. Kendim yapamam çünkü, hayatımda cihaz bile rootlamadım öyle diyim :D Birde fiyat aralığı nedir acaba. Teşekkürler şimdiden.

Oyla:

evigard

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
RedmiNote 8 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
7
mi flash indir fastboot moduna al, miui sitesinde fastboot romlar var indir romu flashla bitti

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bootloader kilidi kapalı hocam.
mi flash indir fastboot moduna al, miui sitesinde fastboot romlar var indir romu flashla bitti

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Peki hocam, o işlemi yaptık yeni rom attık diyelim, uygulamalar gidicek onu anlıyorumda, resim ve videolarda gider mi kurtarma şansım varmı? Hali hazırda aydında yaşıyorum araştırdığımda burda bu işlemi yapan kimse yok. Bu konuda bana bi yer önerebilirmisiniz. Kendim yapamam çünkü, hayatımda cihaz bile rootlamadım öyle diyim :D Birde fiyat aralığı nedir acaba. Teşekkürler şimdiden.
Bence yapabilirsiniz çok zor degil bilmeyen biri daha kötü yapar cihazı, hersey silinir

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bootloader kapalıyken fastboot tan mi flash ile rom atamazsınız :)
sıkıntı yok hocam acık olmasına gerek yok sadece pc driverleri kurduğuna emin ol

Oyla:

bigoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
YILDIRIM
Cihazım
mi 6
Konular
10

bende de mi 6 vardı ilk aşamalarım da bende çok yabancıydım ama edl moda alıp testpoint yapmadan açması imkansız.

Arkadaşlar merhabalar, güncelleme yaparken telefona , telefon brick oldu. Mİ yazısında takılı kalıyor. Telefonu kapatmaya çalıştığımda kapanıyor, sonra kendi kendine geri açılıyor. Şarjı bitene kadar aynı döngü. Bootloader kilitli, telefon kapalı olduğu için, ayarlardan muiye 7 kere basamıyorum bu yüzden onu açma umudum yok %99da takılıp, telefon ayarından şunu bunu yapın diyor. USB hata ayıklamayıda açamıyorum, Mİ FLASHtan vs bişeyler yapamıyorum. Sadece FASTBOOT moduna alıp PCye taktığımda bir usb takılma sesi çıkarıyor o kadar. MUİ recovery modunuda kapatmış onada geçemiyorum. Ben telefona bakıyorum o bana :D nasıl çözerim bunu,

dostum cihazın marka modelini de paylaşırsan daha hızlı dönüş sağlarız sana. bu aralar işim yok form sardı :)

Oyla:

evigard

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
RedmiNote 8 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
7

hocam aynı sıkıntıyı yaşadım mi note 3 benim... bootloader acmadan mi flashla yukledim. tesadüfen mi oldu bilmem ama oldu ama daha bilgili arkadaslar varsa profesyonel bilgi al

Oyla:
Üst Alt