Yardım Mi Note 3 Ekrana bakarken ekran kendiliğinden kararıyor

aksaray1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Xiaomi mi no
Konular
1
Dostlar bugün sabah dan beridir YouTube da video veya face ve twiter da bir yazı okurken ekran normalde gözle takip ettiğim icin kararmazken simdi ekran 20 en sonra kendiliğinden kararıyor ve kapanıyor.Ancak ekrana basarsam okunmaya devam.ediyorum.
Düne kadar boyle birşey yoktu.Sensor hatası falan mi oldu acaba? Telefonun mi note3

aksaray1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Xiaomi mi no
Konular
1
Bu özellik xiaomilerde yok diye biliyorum güncelleme ile geldimi bilmiyorum ama abinin anlatmak istediği Samsung cihazlarda olan ekrana baktıkça açık kalma olayı. Yani ekran zaman aşımı ile alakalı bi durum değil bu.
Aynen dedigin gibi baktıkça ekranın açık kalması. Daha dine kadar öyleydi bugün sabah farkettim ve hala da devam ediyor 2 dk çıkarmak da fayda vermedi 2 dk.boyunca YouTube dan video izledim gene karardı sadece zaman uzadı çaresi ne bilemedim?

Oyla:

redblind

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Brk
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
2
Bende youtube de olmuyor ama face dr video izlerken ekran karariyor bir sure sonra. Var mi acaba video suresince ekranin kapanmamasi icin bi ayar

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Aynen dedigin gibi baktıkça ekranın açık kalması. Daha dine kadar öyleydi bugün sabah farkettim ve hala da devam ediyor 2 dk çıkarmak da fayda vermedi 2 dk.boyunca YouTube dan video izledim gene karardı sadece zaman uzadı çaresi ne bilemedim?
Malesef hocam bu özellik xiaomi telefonlarda mevcut değil. Samsung cihazlarda bu özelligin adı akıllı bekleme olarak bilinir. Ön kamera ekrana baktığınızı algılayıp ışığı söndürmezdi. Sizin kullandıginiz ve diğer xiaomi modellerinde bu özellik yok. Tek çözüm YouTube haricinde diğer uygulamalarda ekran ışığı kapanma süresini artırmanız gerekiyor.

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Video izlerken elim sensörlerin olduğu yeri kapatınca ekran kararıyor veya açılıyor bende sizede de eliniz kameranın yanına koyuyor olabilirsiniz sensörlere

Oyla:

aksaray1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Xiaomi mi no
Konular
1
Malesef hocam bu özellik xiaomi telefonlarda mevcut değil. Samsung cihazlarda bu özelligin adı akıllı bekleme olarak bilinir. Ön kamera ekrana baktığınızı algılayıp ışığı söndürmezdi. Sizin kullandıginiz ve diğer xiaomi modellerinde bu özellik yok. Tek çözüm YouTube haricinde diğer uygulamalarda ekran ışığı kapanma süresini artırmanız gerekiyor.

5 aydır kullanıyorum ekran kararmiyordu farketmemem imkansız. Siz bir denermisin uyku kısmındaki süreyi 30 sn düsür sonra ekranda face de bir şeye bak hic elini ekrana değmeden birde YouTube da bak ekrana bakarken kararıyor mu?

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
5 aydır kullanıyorum ekran kararmiyordu farketmemem imkansız. Siz bir denermisin uyku kısmındaki süreyi 30 sn düsür sonra ekranda face de bir şeye bak hic elini ekrana değmeden birde YouTube da bak ekrana bakarken kararıyor mu?

YouTube da kararmiyor hocam bazı uygulamalar ekran ışığını açık tutar ama diğer uygulamalar da da kararıyor bende.

Oyla:

Diver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
1
Merhabalar Arkadaşlar!

Video izlerken veya oyun oynarken ekranın kararma sorunu benim Mi8'imde de olmuştu. Sorunun kaynağını tahmin ederek çözmüştüm.
Eğer Telefonunuzun ekranını; BAĞLANTI-PAYLAŞIM> YANSIT ile TV'nizde açarsanız. Daha sonra CEP-TV bağlantısını kesseniz bile XİAOMİ telefonlarının YANSITMA özelliği takılı kalabiliyor ve telefon, görüntünün yansıttığı TV ekranında görüntülenmesine ayarlı olduğu için VİDEO izlerken veya OYUN oynarken kendi ekranını beklemeye yani ekran korumasına alıyor. Görüntünün TV'de oynadığını sanıyor. giggle~~
ÇÖZÜM: AYARLAR > BAĞLANTI PAYLAŞIM> YANSITMA ve KABLOSUZ EKRAN mavi tıklarını kapatmanızdır. Artık telefonunuz asıl görünteyicinin kendisi olduğunu farkedecek ve VİDEO - OYUNLARDA ekran kararması olmayacaktır.

Oyla:
Üst Alt