Yardım Mi Note 3 Donma Sorunu

iamzekeriya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Mi note 3
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 9.6.2
Telefon Modeli
Mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar mi note 3 kullanıcısıyım. Miui global 9.6.2 rom kullanıyorum cihazımı bu romda kullanalı 2 gün oluyor. Genel olarak özellikle kamerada donma ve sistemde ciddi bir yavaşlık var sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

iamzekeriya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Mi note 3
Konular
5
TWRP yedeğiniz vs. varmı ?
rom atarken yedeklemiştim ama şuan yedek görünmüyor fabrika ayarlarına döndürdüm bende ondan olabilir mi acaba? burdan bi arkadaş döndürürsen kamera sorunun düzelir demişti

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
rom atarken yedeklemiştim ama şuan yedek görünmüyor fabrika ayarlarına döndürdüm bende ondan olabilir mi acaba? burdan bi arkadaş döndürürsen kamera sorunun düzelir demişti
Wipe yaparken internal memory dosyasını seçtiniz mi ? Onu seçtiyseniz ve yedek telefonda ise yedek silinmiştir maalesef.

Oyla:

iamzekeriya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Mi note 3
Konular
5
Wipe yaparken internal memory dosyasını seçtiniz mi ? Onu seçtiyseniz ve yedek telefonda ise yedek silinmiştir maalesef.
şuan mi cloud yedeği var cihazda ayın 22sine ait cihaz üzerinden görebiliyorum

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
şuan mi cloud yedeği var cihazda ayın 22sine ait cihaz üzerinden görebiliyorum
O bir işe yaramaz ki hocam o yedekte resim, video, mesaj, arama kaydı gibi şeyler var bize telefonun sistem dosyalarının yedeği gerekli.

Size IMEI konusunda en iyi yardımı Zenex hocam edecektir.

Oyla:

iamzekeriya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Mi note 3
Konular
5
inanın neyi işaretledim neyi işaretlemedim hatırlamıyorum artık ve herşey git gide daha çok bozuluyor önce sistem fastboot ekraında kalıyordu rom attık rom attıktan sonra cihaz açıldı bu sefer kamera vs açılmamaya başladı cihaz aşırı yavaşladı ondan sonra tekrar rom atttık magisk eski sürümüne vs geçtik rom atıp tekrar açtım arada bir de 9.6.1 rom denedim ondan sonra sim kart gitti zaten rom çince çıktı ve türkçe dil desteği yoktu bende 9.6.2 yi tekrar yükledim cihazda sim kart sorunu oldu imei silindi kamera donma vs hiçbir şey hala düzelmedi üstüne bide sim kart sorunu oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bir işe yaramaz ki hocam o yedekte resim, video, mesaj, arama kaydı gibi şeyler var bize telefonun sistem dosyalarının yedeği gerekli.

Size IMEI konusunda en iyi yardımı Zenex hocam edecektir.
evet ama telefonumu ona göndermem gerekiyor sanırım imei için ve ben istanbulda yaşıyorum telefondanda ayrı kalamıyorum işlerim gereği whatsapp vs

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
inanın neyi işaretledim neyi işaretlemedim hatırlamıyorum artık ve herşey git gide daha çok bozuluyor önce sistem fastboot ekraında kalıyordu rom attık rom attıktan sonra cihaz açıldı bu sefer kamera vs açılmamaya başladı cihaz aşırı yavaşladı ondan sonra tekrar rom atttık magisk eski sürümüne vs geçtik rom atıp tekrar açtım arada bir de 9.6.1 rom denedim ondan sonra sim kart gitti zaten rom çince çıktı ve türkçe dil desteği yoktu bende 9.6.2 yi tekrar yükledim cihazda sim kart sorunu oldu imei silindi kamera donma vs hiçbir şey hala düzelmedi üstüne bide sim kart sorunu oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet ama telefonumu ona göndermem gerekiyor sanırım imei için ve ben istanbulda yaşıyorum telefondanda ayrı kalamıyorum işlerim gereği whatsapp vs
Dediğim gibi Zenex'in cevap yazmasını bekleyin müsait olunca ilgilenecektir.

Oyla:
Üst Alt