Soru Mi Note 3 - Bootloader Kilidini Açamıyorum

Aelfwig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Merhabalar arkadaşlar, artık kafayı yemek üzereyim. Mi Unlock denilen hurda programı bilgisayarıma indirdim. Telefonumdan geliştirici seçenekleri aktifleştirdim.

OEM Unlocking ve USB Debugging aktif hale getirdim. Sonrasında telefonu kapattım ve fastboot'a vol eksi+power tuşlarıyla girdim. Sonrasında Mi Unlock hurdasını açtım ve telefonumu bilgisayarıma USB 2.0 portu üzerinden bağladım. Bağladığım halde telefonumu bağlanmamış olarak gördü. Aygıt yöneticisinden sürücü vs. değiştirdim, bir şeyler indirdim kurdum. Google'ın ADB şeyleri yerine Xiaomi'nin kendi sürücüsünü seçtim. Ne yaparsam yapayım olmadı. Arada sırada Mi Phone olarak gördü Mi Unlock lakin sonrasında aygıt tanıma kısmında %50'de hata verip unknown device diye uyarı verdi. Çıldıracağım, nerede yanlış yapıyorum? MIUI 10 Eu rom yüklemek istedim, daha ilk adımdan hiçbir şey yapamıyorum ve bu saçma hataya bir anlam da veremiyorum. 3 tane rom denedim. MIUI 10 Global Beta, MIUI 10 Developer, MIUI 9, hiçbirinde de bir değişiklik olmadı.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
ben 15 gün beklemiştim :D

Oyla:

Aelfwig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
10
3-4 kerelik yine de yükleme sorusu çıkmıyor. Windows 10 kullanıyorum, siz de Windows 10 mu kullanıyorsunuz?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
3-4 kerelik yine de yükleme sorusu çıkmıyor. Windows 10 kullanıyorum, siz de Windows 10 mu kullanıyorsunuz?

Sürücü imzalamayı kapatıp denediniz mi? Birde farklı usb portlarında deneyin.

Oyla:

Aelfwig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Yok hocam, 4-5 kere sürücü yükleme uyarısı kesinlikle çıkmıyor. Sanal makineye Windows 7 kurup öyle deneyeceğim.

Oyla:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Mi note 3 hakkında unlock konusunda 72 saat varmı bilmiyorum..vardır die düşündüm..eğer yoksa dediğim driveri yükle pc teli görür
Mi note 3 e global rom yüklemek için açıyorlar sonra kapatıyorlar sanırım. Programla yaptığımda otomatik anında açıldı. (Kilidi açmadan önce yedeklerinizi alın. Telefonu formatlıyor çünkü. Ben bereket 1 gün öncesinde yedek almıştım sorun yaşamadım. Almamış olsam herşeyim gitmişti. Sadece kilit açıcaz diye önemsememiştik az kalsın gümlüyorduk :) )

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çağlar
Cihazım
Mi11t pro,Mi14
Konular
80
Yok hocam, 4-5 kere sürücü yükleme uyarısı kesinlikle çıkmıyor. Sanal makineye Windows 7 kurup öyle deneyeceğim.
Aynen öyle dene cıkmalı yoksa sürücü eksik yüklenir.ve pc teli görmez.iyi forumlar

Oyla:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Hocam win 7 64 bit te sıkıntısız yaptım. Yanlız şöyle birşey diyim belki sorun sizdede aynıdır. Octopus diye bir programı aktive etmem gerekiyordu (pupg için) telefon data olarak görüyordu ama program görmüyordu. Geliştirici seçeneklerden Usb hata ayıklama ve usb hata ayıklama (güvenlik ayarları) nı aktif ettim. Telefonu pc den çıkarmadan önce pc yi kapatıp açtım sonra telefonu fastboot a aldım ve pc driver yüklemeye başladı. Ve sonrasında octopus u aktive edebildim. Ertesi günde bootloader kilidini açayım dedim (o gün kilit açmayı öğrenmiştim) tek seferde açıldı.

Oyla:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Hocam birde pc ye daha önce samsung bağladıysanız driverları çakışabiliyor. Samsung driverı varsa sisteminizde kaldırmanızı öneririm.

Oyla:
Üst Alt