Soru Mi Note 3 - Bootloader Kilidini Açamıyorum

Aelfwig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Merhabalar arkadaşlar, artık kafayı yemek üzereyim. Mi Unlock denilen hurda programı bilgisayarıma indirdim. Telefonumdan geliştirici seçenekleri aktifleştirdim.

OEM Unlocking ve USB Debugging aktif hale getirdim. Sonrasında telefonu kapattım ve fastboot'a vol eksi+power tuşlarıyla girdim. Sonrasında Mi Unlock hurdasını açtım ve telefonumu bilgisayarıma USB 2.0 portu üzerinden bağladım. Bağladığım halde telefonumu bağlanmamış olarak gördü. Aygıt yöneticisinden sürücü vs. değiştirdim, bir şeyler indirdim kurdum. Google'ın ADB şeyleri yerine Xiaomi'nin kendi sürücüsünü seçtim. Ne yaparsam yapayım olmadı. Arada sırada Mi Phone olarak gördü Mi Unlock lakin sonrasında aygıt tanıma kısmında %50'de hata verip unknown device diye uyarı verdi. Çıldıracağım, nerede yanlış yapıyorum? MIUI 10 Eu rom yüklemek istedim, daha ilk adımdan hiçbir şey yapamıyorum ve bu saçma hataya bir anlam da veremiyorum. 3 tane rom denedim. MIUI 10 Global Beta, MIUI 10 Developer, MIUI 9, hiçbirinde de bir değişiklik olmadı.

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Öncelikle sakin olmak gerek bu işlerde.. :)
72 saat süreyi bekledinmi unlock yapabilmek için.bide ne kadar sürücü kurdunsa sil.pc yi yeniden başlat..sana verdigim bu linkteki driveri yükle sadece eksiksiz telefonun tüm sürücüsünü yükler.
Driveri yüklerken yükleme ve yinede yükle sorusu cıkacak bi kaç kez hepsine YİNEDE YÜKLEYE tıkla..72 saati bekledinse bu driverla sorunun çözülür..telefonun type-c ise type-c kabloyla bagla dönüştürücü kullanma
Link

Oyla:

Aelfwig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhaba, 72 saat neden beklemek zorundayım? Yani sitesine girdiğimde herhangi bir yere başvuru yapıp bizden mesaj bekle gibi bir şey görmedim.

Buraya girdiğimde bana direk Mi Unlock indirtiyor. Sürücüleri şimdi kaldıracağım aygıt yöneticisinden. Dediğiniz şeyi indireceğim. Şu 72 saat olayını anlamadım ama.

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Hocam merhaba, 72 saat neden beklemek zorundayım? Yani sitesine girdiğimde herhangi bir yere başvuru yapıp bizden mesaj bekle gibi bir şey görmedim.

Buraya girdiğimde bana direk Mi Unlock indirtiyor. Sürücüleri şimdi kaldıracağım aygıt yöneticisinden. Dediğiniz şeyi indireceğim. Şu 72 saat olayını anlamadım ama.
Mi note 3 hakkında unlock konusunda 72 saat varmı bilmiyorum..vardır die düşündüm..eğer yoksa dediğim driveri yükle pc teli görür

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
72 saat çok eskide kalmadı mı? 720 saat bekletiyor artık.

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Unlock yapıyorken zaten miunlock programında yukarıda uyarı verir 72 saat yada ne kadar beklemek gerektiği

Oyla:

Aelfwig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam herhangi bir yerde 72 saat uyarısını göremedim. Nerede çıkıyor bu 72 saat yazısı? Ayrıca şu anki developer romda tamamen cihazımı tanımıyor. Bahsettiğiniz sürücüyü kurdum eskilerini kaldırıp. Nerede sıkıntı anlamıyorum.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam herhangi bir yerde 72 saat uyarısını göremedim. Nerede çıkıyor bu 72 saat yazısı? Ayrıca şu anki developer romda tamamen cihazımı tanımıyor. Bahsettiğiniz sürücüyü kurdum eskilerini kaldırıp. Nerede sıkıntı anlamıyorum.

Süreyi unlock programı 100% olduğunda başlatacaktır. Ayrıca artık 720 saat bekletiyor, bilginiz olsun.

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Vermiş oldugum driveri yüklediğin halde pc teli görmüyormu? Baska usb giriş dene masa üstü pc ise klavye usbsini cek teli oraya bagla
Ve yüklerken driveri 3 4 kez yinede yükle demelisin

Oyla:

Aelfwig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Anladım, ne yazık ki program daha cihazımı tanıyamıyor. Başka bir bilgisayardan deneyeyim vaktim olduğumda. Gerçekten hayret ediyorum. Bilgisayar kullanmayı biliyorum, yabancı forumlarda da çok araştırma yaptım. Pek çok farklı sürücü seçeneğini denedim ama tanımıyor. Şans bela önceki romlarda Mi Phone olarak gördü ama cihazı tanıma kısmında %50'de kalıyor bu sefer. MIUI 10 developer romda hiç o aşamaya gelemiyorum bile. Bilgisayara takılı değil diyor.

Oyla:
Üst Alt