Yardım Mi Note 3/Bildirim Sorunu

• Konbuyu başlatan Theo7
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 1K

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Zevkle aldığım ve kullandığım cihazımda forumdaki tüm izin ve ayarları yapmama rağmen Özellikle Telegram uygulamasında problem yaşıyorum bazen Facede de oluyor ama her zaman değil
Ne bildirim geliyor ne ses çıkıyor ne kayan yazı geliyor ekranı açınca herşey ortaya çıkıyor gerçekten bunun düzeltme yöntemi var mı
Forumda : Yardım - MIUI Bildirimler için izin ayarları (V7-8-9)
konusundan tüm detayları yaptım ama maalesef devam ediyor.
Yardım ve desteklerinizi bekliyorum.
Miui sürüm 9.1.4
Android 71.1

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Sorun yaşadığınız uygulamayı son kullanılan uygulamalar ekranından parmağınız ile aşağı çekerek kilitlemeyi deneyin.

Oyla:

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler şimdi denedim aşağıya doğru çektiğimde kilit devreye girmiyor yukarıda kili işareti oluyor ama uygulamayı kilitleyemiyorum son kullanılanlarda kalması için

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
teşekkürler şimdi denedim aşağıya doğru çektiğimde kilit devreye girmiyor yukarıda kili işareti oluyor ama uygulamayı kilitleyemiyorum son kullanılanlarda kalması için

MIUI 8'de aşağı çektiğinizde kilit ve ayarlar sembolü çıkıyordu. Kilit sembolüne dokunduğunuzda kilitliyordu. Yani iki dokunuşla bunu yapabiliyordunuz ama bildiğim kadarıyla Mi Note 3 kutusundan MIUI 9 ile çıkıyor. Uygulamanın kilitlenmediği konusunda bir hata daha önce hiç duymadım. İlginç.

Oyla:

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Bu kilit ne ise yariyor

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Aslında ön belleği temizlediğinizde seçtiğiniz uygulama veya uygulamaların bu temizlikten muaf olmasını sağlıyor. Ama ben whatsapp bildirim problemimi ve spotify'da birkaç şarkıdan sonra durma problemimi bu uygulamaları kilitleyerek çözdüm. Zaten o sebeple arkadaşımıza denemesini önerdim. Kalıcı bir çözüm olmasa da kısa vadede sorunu çözebiliyor.

Oyla:

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Aslında ön belleği temizlediğinizde seçtiğiniz uygulama veya uygulamaların bu temizlikten muaf olmasını sağlıyor. Ama ben whatsapp bildirim problemimi ve spotify'da birkaç şarkıdan sonra durma problemimi bu uygulamaları kilitleyerek çözdüm. Zaten o sebeple arkadaşımıza denemesini önerdim. Kalıcı bir çözüm olmasa da kısa vadede sorunu çözebiliyor.
Tsk ettim

Oyla:
Üst Alt