Soru Mi note 3 alınır mı

Umutcan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut can
Cihazım
Smg900f
Konular
18
Merhaba arkadaşım için telefon arıyorum aklımda mi note 3 var arkadaşımın önemsediği şeyler tasarım ve ön kamera ve teknolojiden pek anlamıyor bu yüzden bir sorun çıkarsa yapamaz bu telefonu önerir misiniz veya başka bir telefon

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umutcan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut can
Cihazım
Smg900f
Konular
18
Op5t dxomark testi yapilmadi

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mkaraca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
mi note 3
Konular
4
arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama eski telim iphone onda instagram öne çıkar seçeneği vs vardı şuanki telim mi note 3 instagramda böyle bişey yok sorun nerede acaba

Oyla:

AnılFatihh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama eski telim iphone onda instagram öne çıkar seçeneği vs vardı şuanki telim mi note 3 instagramda böyle bişey yok sorun nerede acaba
Benimkinde var güncelleme yapmayı deneyin ya da uygulamayı silip tekrar yükleyin.

Oyla:

talhaturkdogan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi Note 3
Konular
12
2 gün önce mi note 3 satın aldım. Mi 6 ile Mi Note 3 arasında kalmıştım ama şuan iyi ki mi note 3 almışım diyorum. Ekran boyutu gerçekten çok ideal, ayrıca gece çekiminde kamerasına kötü diyenler var. Bu arkadaşların beklentileri nedir bilmiyorum ama diğer telefonum olan iphone 7 plus ile aynı açıdan aynı karanlıkta fotoğraf çektiğimde mi note 3 gözle görülür bir şekilde daha önde. Gündüz çekimlerinde cihaz gerçekten çok güzel, fakat portre modunun yazılım güncellemesiyle daha da iyileşeceğine inanıyorum. Ön kamera da gayet tatmin edici. Telefona 1500tl veriyorsunuz unutmayın, gidin 2000 civarına da profesyonel fotoğraf makinesi alın bence :)

Oyla:

balcis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
5t ile 5 in kamerasi ayni hocam
İkinci kameralar birinde uzaklık (optik focus) birinde gece ağırlıklı hocam. Fark var yani. Bu arada dxomark testlerinde total puanlama sistemi değişti, alt kategorilerin hepsinde 5t önde özellikle texture puanı note 3'te 58. 100 üzerinden.

Oyla:
Üst Alt