Yardım Mi note 3 ahize sesi

Ahmet4231

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Arkadaslar telefonu alalı iki gün oldu gurultulu ortamada görüşme sağlayamıyor um.ses az geliyor.ne yapmam gerek?

Ahmet4231

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Kulaklık kullanmıyorum ama deniyecegim
[doublepost=1522322034,1522312908][/doublepost]Telefon nun hoparlörunde bir problem yok
Su an için kulaklıkla deneme imkanım da yok.Acaba genel bir problem miwasntme~~

Oyla:

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Selam merhaba herkeze telefonu yaklaşık bir senedir kullanıyorum ilk zamanlar çok iyi olmasada bukadar fark etmiyordu ama zaman geçtikce şu zamanda iş ortamında araba kullanırken artık kulagıma basıtırır hale geldim
Duydumki höpörlerinn üstünde bulunan filtreyi deliyormuşlar sonuç iyiymiş ama bana mantıklı olanı yapmak geldi bu filtre okadar ince ve sık gözenekliymiş bende düşündüm zamanla kiir toz zaten az gelen sesi iyice azaltıp tıkıyor delmek çözüm ama gecici bir sey garanti yok artık delmek yerine acaba söküp filreyi temizlesemmi nedersüniz agalar hayırlı günler kafayı yicem yapmadıgım fix kalmadı yine aynı volteyi aktif ettim aynı hatta benzer hopörler iyisininuyduruyum diyorum baaşka modellerden şayomilerden olurmu fikir üretelim arkadaşlar googlede aratınca siz cıkıyonuz:)))

Oyla:

gfb.sekko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Ahizedeki filtreyi arkadaşın dediği gibi temizledim iğne yardımıyla ve sonuç mükemmel tavsiye ederim

Oyla:

nowe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 2
Konular
1
aynı konuda bende muzdaribim.. çözebilen var mı? sessiz ortamda bile zor duyarken dışarıda felan sanki milletlerarası görüşüyormuş gibiyim az geliyor. temizledim ama nafile..

Oyla:
Üst Alt