Sohbet Mi note 3 9.5.4.0 kararlı güncellemesi

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Dostlar ben hiç beğenmedim ya tamamen hayal kırıklığı oldu. Zaten hızlı bir cihazdı, üstten çekip bildirimleri yanıtlarken ufak tefek sorunlar oluyordu bu giderilmiş, hız evet artmış ama bu telefonu güzel kılan olay gerçekten yeteri kadar hızlı ve güçlüyken pil tuketiminin muazzam olmasıydı. Şu an ciddi derecede fark var ve midem bulanmaya başladı. Belki de kuruntu yapıyorum ama bilmiyorum işte, ciddi derecede fark var.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S3cond

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Pro
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
Guncelleme yapan arkadaşlar geribildirim yaparsanız en azından sorunlar çözümü hızlanır.

celalibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
celal
Cihazım
discovery
Konular
0
en iyisi az daha beklemek. bende hala 9.1.4 var :)

Heblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Sıkıntı yok... Güncellemeyi aldım. Bende şarj bitirme süresi daha da uzadı. Normal kullanımda Sabak 9.00 da şarjdan aldım 14 saatte %78 kaldı. %22 kullanmış. Çok güzel bence....

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Arkadaşlar, yeni bir global beta rom ( ) rastgele kullanıcılara verilmeye başladı. Bu romun rastgele az sayıda kullanıcıya verileceği belirtilmiş. Amaç yine her zamanki gibi hataları önceden yakalayabilmek. Söz konusu romun yeni ne getirdiği veya hangi sorunları çözdüğü henüz belirtilmemiş. Ama forum konusu başlığından anlaşılacağı üzere MIUI 10
[doublepost=1529707604,1529707431][/doublepost]
Arkadaşlar, yeni bir global beta rom ( ) rastgele kullanıcılara verilmeye başladı. Bu romun rastgele az sayıda kullanıcıya verileceği belirtilmiş. Amaç yine her zamanki gibi hataları önceden yakalayabilmek. Söz konusu romun yeni ne getirdiği veya hangi sorunları çözdüğü henüz belirtilmemiş. Ama forum konusu başlığından anlaşılacağı üzere MIUI 10

Rom MIUI 10 değil.

Beyler, bayanlar, üstte yazdığım ve yanlışlıkla gönderdiğim iletiyi niye düzenleyemiyorum bilen var mı? Düzenleme/ değiştirme gibi bir seçenek göremiyorum forum arayüzünde?

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
[doublepost=1529707604,1529707431][/doublepost]

Rom MIUI 10 değil.

Beyler, bayanlar, üstte yazdığım ve yanlışlıkla gönderdiğim iletiyi niye düzenleyemiyorum bilen var mı? Düzenleme/ değiştirme gibi bir seçenek göremiyorum forum arayüzünde?
Yaptığınız yorumun altında bulunan Araçlar>Düzenle kısmında gerekli düzeltmeleri yapabilir, daha ayrıntılı düzenlemeler için "diğer seçenekler" kısmına tıklayarak, gerekli eklemeleri yapabilirsiniz.

polatosman38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Sıkıntı yok... Güncellemeyi aldım. Bende şarj bitirme süresi daha da uzadı. Normal kullanımda Sabak 9.00 da şarjdan aldım 14 saatte %78 kaldı. %22 kullanmış. Çok güzel bence....
ekran süresi ne kadar, bekleme süresi uzadı fakat kullanım süresi düştü bekleme modunda 7 8 saatte en fazla %3 gidiyor fakat kullanımda yani ekran süresi düştü

mahironur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahir
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Herkese Merhabalar,

Geçen hafta bu güncelleme bana da geldi fakat evde olmayıp Wi-Fi kullanamadığım için bugün eve gelince kuruluma başladım. Kurulum bittikten sonra telefon boot'u yapıp ana ekranı açtı ve 2 saniye sonra ekran karardı, ben herhalde yüklemeleri tamamlıyor diye beklerken uzun bir süre öyle kaldı ve hiçbir şey olmadı. Şu an telefonu kapatıp açıyorum yine aynı şekilde davranıyor. Telefon aktif çalışıyor fakat ekran asla görünmüyor. Fastboot gibi yerlerde ekran görünüyor fakat telefon açılamıyor. Aklıma tek gelen downgrade yapmak, PC Suite de yükledim bilgisayara fakat asla telefonu göremiyor. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum.

Teşekkürler.

hunter4191

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet Gürler
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Merhaba arkadaslar ben 9.5 .3 sürümünü kullanıyorum bazı problerim var pil tüketimim arttı ve hdr modu acıkken gece fotograd cektıgımde telefon kasıyor 9.5.4 sürümünde bu sorunlardan kurtulabilir miyim ? Yoksa telefonu garantiye göbdereceğim

xiaominote3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özel
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Merhaba arkadaslar ben 9.5 .3 sürümünü kullanıyorum bazı problerim var pil tüketimim arttı ve hdr modu acıkken gece fotograd cektıgımde telefon kasıyor 9.5.4 sürümünde bu sorunlardan kurtulabilir miyim ? Yoksa telefonu garantiye göbdereceğim
Ben de 9.5.3 sürümünü kullanıyorum ama henüz bu şikayetlerle karşılaşmadım. Telefonu ne kadardır kullanıyorsunuz ?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt