- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Xiaomi Mi Note3
- Konular
- 40
bende yükledim güncellemeyi henüz tam anlamıyla kullanabilmiş değilim iş yerinde olduğum için.görsel olarak bir değişme göremedim sadece 4 rakamı değişmiş, hız ve ram tüketiminde var galiba, hız biraz artmış, ram tüketimi düşmüş .. mi note 3
sadece hız artmış gibi, gelen bildirimleri cevaplarken takılmalar vardı onlar kalmış mesela, optimizasyon anlaşılan ufak bugları tamir etmişler , ben anlamadığım olay 298mb bi geldi yüklemeye çalıştım olmadı twrp açıldı hata verdi sonra o kayboldu 1.7gb olan geldi düzgünce yüklendi, 298likte başka bir şey yazıyordubende yükledim güncellemeyi henüz tam anlamıyla kullanabilmiş değilim iş yerinde olduğum için.
pardon kalmış olacaktı o hatasadece hız artmış gibi, gelen bildirimleri cevaplarken takılmalar vardı onlar kalmış mesela, optimizasyon anlaşılan ufak bugları tamir etmişler , ben anlamadığım olay 298mb bi geldi yüklemeye çalıştım olmadı twrp açıldı hata verdi sonra o kayboldu 1.7gb olan geldi düzgünce yüklendi, 298likte başka bir şey yazıyordu
rom daha yeni bir kaç dolum sonrası oturur galiba bende fark ettimHızda kısmen hissedilir fark görüntüleyebildim, aynı şekilde pil tüketimi de öyle Uyanıp işe gelirkenki 1 saatlik yolculukta Spotify listemi playleyip telefonu kullanmadığım o 1 saatlik yolculuk günlerinde %2 şarj giderken bugün %5 gittiğini gördüm ve pil konusundaki büyünün bozulduğu için üzüldüm. Herkes bir gün gider, her şey bir gün bitermiş be