Yardım Mi note 3, 4.5gyi görmüyor

Fikozof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0. 5 kararlı
Telefon Modeli
Mi note 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Eşimşn telefonu da xiaomi. Onda 4.5g var, bende dün itibariyle gitti. Gsm firmasıyla herşeyi denedik, olmadı. Ayarları vs herşeyi düzgün. Hattımı eşimin telefonuna takıyorum, orda 4.5g çekiyor. Onun sim kartı benşm telefona takıyorum, 4.5g yine yok. Gsm müşteri hizmetleri mi müşteri hizmetleriyle görüşüşğn dedi ama salgın nedeniyle müşteri hizmetleri kapalı. Lütfen yardımcı olun.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Doğrudur hocam. Diğer test edilen Xiaomi modeli bilmiyorum, band 20 kaynaklıdır dediğiniz gibi

bu konuyada baka bilirsiniz ,

Oyla:

Fikozof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Bu cihazla daha önce hiç böyle bir peoblem yaşamadım. Ankarada yaşıyorum normalde. Dün konyanın küçük bir ilçesine geldim fakat buraya en sın 4 ay önce de gelmiştim. O zaman böyle bir problem yoktu. Türkiyede gitmediğim çok az il kalmıştır. Hatta balkan ülkelerinin çoğuna gittim bu telefonla ama böyle bir sorun hiç yaşamadım. Şuan bulunduğum yer bir ilçe. Eşimin memleketi. Benim anne babam ise çorumda bir köyde. Köyde çeken 4.5 g, ilçede çekmiyor. Band 20 sorunu demiş arkadaşlar ama bu problem 4 5 ay önce de olmaz mıydı?

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Band 20 4g nin sinyallerin sadece bir tanesi diğerleri ile bağlanır ancak bayram sebebi ile yoğunluk var birde küçük yerde iseniz bir adet baz istasyonu vardır tahmini belki arıca v.s vardır.

Oyla:

Fikozof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Band 20 4g nin sinyallerin sadece bir tanesi diğerleri ile bağlanır ancak bayram sebebi ile yoğunluk var birde küçük yerde iseniz bir adet baz istasyonu vardır tahmini belki arıca v.s vardır.
Evet küçük bir ilçe ama yukarda da yazdım buraya 4 ay önce de geldim. Daha önceleri de geldim. Önce gsm müşteri hizmetlerini aradım. Bi sürü şey yaptılar ama olmadı ne yaptılarsa.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Evet küçük bir ilçe ama yukarda da yazdım buraya 4 ay önce de geldim. Daha önceleri de geldim. Önce gsm müşteri hizmetlerini aradım. Bi sürü şey yaptılar ama olmadı ne yaptılarsa.

arıza vs ondan dedim yoğunlukdan kapatmışlardır müşteri hizmetleri bilemez onu malesef ,

Oyla:

Fikozof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
arıza vs ondan dedim yoğunlukdan kapatmışlardır müşteri hizmetleri bilemez onu malesef ,
Hmm olabilir hocam. Müşteri hizmetleri bilemedi evet dediğiniz gibi. Eşimde red mi a1 var. Onda bi sorun yok. Bizimki çok daha üst bi model. İlginç gerçekten

Oyla:
Üst Alt