Telefonu yabanciyim bu iş beni yormasa bari rom atmak zormu acaba samsungda ki gibi ise basittirEski telefona yeni işletim sistemi her zaman şarjdan götürür...![]()
Daha önce rom attıysan ve mantığını biliyorsan tahminimce kolaydır, ben hiç atmadım ve cesaret toplamaya çalışıyorum...Telefonu yabanciyim bu iş beni yormasa bari rom atmak zormu acaba samsungda ki gibi ise basittir
Aslında batarya düşük değil fakat işlemci performanslı belki o yüzden olabilir. Ya da, batarya ömrünü tamamladı. Veya yazılımı ağır geliyor. Tasarruflu şarj imkanı sunan rom belki soruna çare olur.Samsung da room root imel hepsini yapabiliyorum ama bunu henüz incelemedim dün akşam aldım cihazı işte aşırı derece şarj tüketimi görünce sordum bilgisi olan cikarmi diye
Aynen rom demek istiyorum o yüzden biraz araştırma yapacağım bu konudaAslında batarya düşük değil fakat işlemci performanslı belki o yüzden olabilir. Ya da, batarya ömrünü tamamladı. Veya yazılımı ağır geliyor. Tasarruflu şarj imkanı sunan rom belki soruna çare olur.
Hiç ama hiç mi?Daha önce rom attıysan ve mantığını biliyorsan tahminimce kolaydır, ben hiç atmadım ve cesaret toplamaya çalışıyorum...
Valla bu durum memnuniyet ile alâkalı üstad; cesaret ile değil. Sayın hocamın cesareti olmayabilir, bunu anlarım.Hiç ama hiç mi?
Valla bu durumda Sizi Sayın Koçara hocam bile neredeyse sollayacak gibime geliyor
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
İki tane yedek telefonum vardı sattım, yoksa onların varlığına güvenip bu işe girişirdim veya en kötü ihtimalle onları kobay olarak kullanır rom atmasını öğrenirdim... Fakat; şimdi tek telefonum var ve benim işler önce bi tersine gider sonra düzelir, bu tersine gitme döneminde kullanabileceğim telefonumun olmaması beni düşündürüyor...Valla bu durum memnuniyet ile alâkalı üstad; cesaret ile değil. Sayın hocamın cesareti olmayabilir, bunu anlarım.
Fakat eğer benim kararlıda kararsızlıklar baş göstermeye başlarsa beni bir daha artık kimse tutamaz.![]()
Benim gibi romunuzdan memnunsanız sıkıntı yok.İki tane yedek telefonum vardı sattım, yoksa onların varlığına güvenip bu işe girişirdim veya en kötü ihtimalle onları kobay olarak kullanır rom atmasını öğrenirdim... Fakat; şimdi tek telefonum var ve benim işler önce bi tersine gider sonra düzelir, bu tersine gitme döneminde kullanabileceğim telefonumun olmaması beni düşündürüyor...![]()
Benimkisi biraz da pire için yorgan yakmak gibi oluyor galiba sanırsam hocam...Benim gibi romunuzdan memnunsanız sıkıntı yok.Ama eğer rom değiştirmek istiyorum ve cesaret edemiyorum derseniz forumda uzman dostlar size yardımcı olacaklardır. Yani herhalde ..
Not: Sizi en iyi ben anlarım. Zira iki adet PC yaktıktan sonra ancak bilgisayar toplayabilecek bilgiye sahip oldum.![]()