BootLoader kilidi açık değilse öncelikle BL Kilidinin açmanız lazım. TWRP yükleyip xiaomi.eu romlarını TWRP'den kuracaksınız,Note 2 İçin otamatik güncelleme alan resmi romu mevcut değil.Xiaomi.eu romları otamatik güncelleme almaz sitesinden güncelleme yayınladığında TWRP'den kuracaksınız.cinden aldıgım mi note 2 için rom ve güncelleme paketi forumda bulabilirmiyim yardımcı olabilecek arkdaşalar varmı ?
Twrp kurulumu hocam boatloader acıkmı?öncelikle ilgin alakan için teşekkür ederim ancak içindedeki rom calişiyor türkçedir ancak ön kameram ulanık gösteriyor birde imeleirm çalişmıyor içinde twr yuklu sevigli dostum nasıl yapabilirim bana bir yol gösteririmisin ?
Twrp yüklü ise Bootloader kilidi açıktır büyük bir ihtimal forumda konusu yasak olduğu için imei konusunda size özelden link atarım.öncelikle ilgin alakan için teşekkür ederim ancak içindedeki rom calişiyor türkçedir ancak ön kameram ulanık gösteriyor birde imeleirm çalişmıyor içinde twr yuklu sevigli dostum nasıl yapabilirim bana bir yol gösteririmisin ?