Yardım Mi note 2, mi mix,s7 edge hangisi?

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Arkadaşlar Çin den Kuveyt e yollayıp biri aracılığıyla getireceğim. Mi note 2 6-128 gb global rom 480 dolar artı %5 avantajix iadesi var. Mi mix 550 dolar 6-256 gb.
Kuveyt de alışveriş merkezinden s7 edgeyi 1700 TL civarına aldirabiliyorum(avantajı bir problem olsa Kuveyt de 1 yıl garanti ile yaptırabilirim)
S8 2700 civarı ama birkaç ay sonra 2200-2300 olur diye düşünüyorum.
Sizce hangisi en iyi tercih olur? Aslında gönlumde mi note 2 var ama mi mix fiyatı ile aklımı çeliyor.

ne0n66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habip
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
2
Hocam ben şahsen sizin durumuzda kalsam mi note 2 alır keyfime bakarım.

Oyla:

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Bence Mi note 2, tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor iki telefondan tek telefona düştüm rahatladım. iPhone 6sPlus ve Lenovo kullanıyordum sonra Mi5S aldım baktım ekran küçük sağolsun SEFA kardeşim mi note 2 verdi şimdi bakıyorum keyfime ama bu cihazda fazla kalmaz elimde :)

Oyla:

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence Mi note 2, tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor iki telefondan tek telefona düştüm rahatladım. iPhone 6sPlus ve Lenovo kullanıyordum sonra Mi5S aldım baktım ekran küçük sağolsun SEFA kardeşim mi note 2 verdi şimdi bakıyorum keyfime ama bu cihazda fazla kalmaz elimde :)
Sizde benim gibi sık telefon değiştiriyorsunuz anladığım. Bende mi note 2 düşünüyorum öncelikle mi 6 Plus çıkana ve fiyat düşene kadar kullanırım inşaallah. Bende mi5s kullandım banada küçük geldi 5.5 inc altı bakmıyorum artık. Mi6 küçük olmasa alırdım aslında.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
s7 edge, 1700 liraya millet s7 edge bulsa bedava veriliyormuşçasına saldırarak alır :)

Oyla:
Üst Alt