Mi Note 2 imei problemi

• Konbuyu başlatan 0M42
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 974

0M42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi Note 2
Konular
4
Arkadaşlar selam, aranızda yeniyim ismim ömer.

İki gün önce kadıköyde tanınan bir telefoncudan kutulu ve tüm aksesuarları ile birlikte mi note 2 cihaz aldım.Cihaz 16 aylık bir cihaz ve tr ye ilk sahibi tarafından getirilmiş.Neyse pazarlığımı yapıp cihazı satın aldım.

Aldıktan sonra farkettim cihazın menüsünden baktığımda üç adet imei numarası olduğunu gördüm birincisi meid diye geçiyor ikinci ve üçüncüsü ise imei (yuva 1) ve imei (yuva 2) diye geçiyor.Kutusunun üzerindenki imei numaraları ile karşılaştırdığımda sadece meid numarasının kutudakiyle uyuştuğunu gördüm diğerleri farklı.

Aldığım telefoncu ile görüştüğümde tr ye şahıs tarafından sokulduğunu ve burada imei atıldığı hiç bir problem yaşamayacağımı vs. söyledi fakat internet üzerinden imei sorgulattığımda telefon nokia nın eski bir modeli görülüyor.

Sizce ben kazıklandımmı arkadaşlar dahada önemlisi bu iş benim başıma iş açarmı bu telefondan bir şekilde bir an önce kurtulmammı gerekir?

Siz tecrübeli arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Sorun olmaz hocam.Forumdakilerin yarısı bu şekilde çakma imei ile kullaniyorlar.Sadece operatörünün kampanyalarindan faydalanamazsin.

Murphy21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
14
Garantili telefonuna imei atılmaz adı üstünde zaten yasal yollardan getirilmiştir. Size garanti şirketi diye verdiliği şirket ile görüşün garantisi var mı diye var demez çünkü sorgulaması için verdiğiniz imei nokianın. Eğer onun derse bile ses kaydı veya yazılı belge alın. ama hepsinden öte bence cihazı geri verin

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Murphy21 cihazın yurt dışı olduğu zaten söylenmiş.

Cihazınıza imei tamiri yapılmış. Bir sorun olmayacaktır. Ama orjinal imeilerini atmalarını isteyip pasaport kaydı yapabilirsiniz

Üst Alt