- Adım
- nurettin
- Cihazım
- mi note 2
- Meslek
- muhasebeci
- Konular
- 1
teşekkürler hoşbulduk.sıkıntı yok aslında bilgi almak için sordum.güncelleme geldiğinde sadece mıuı sürümü mü güncelleniyor yoksa android sürümü de onunla beraber mi güncelleniyor? yada android 7 nougat ayrı mı güncelleniyor ?Merhaba Öncelikle Hoşgeldiniz,Telefonunuz Hayırlı Olsun.) Otadan Güncelleme Geldiğinde Android sürümü vb şeyler yükseliyor..Ama senin için çok önemliyse bu olay twrp yükleyip başka romlar atabilirsin(bence atma telefonu yeni aldıysan hiç gerek yok)
miui sürümü güncelleniyor.miui sürümü artıkça miui 7 miui 8 gibi o zaman yükseleiyor android sürümüteşekkürler hoşbulduk.sıkıntı yok aslında bilgi almak için sordum.güncelleme geldiğinde sadece mıuı sürümü mü güncelleniyor yoksa android sürümü de onunla beraber mi güncelleniyor? yada android 7 nougat ayrı mı güncelleniyor ?
yakında gelir heralde yeni güncellemeler beklemek en mantıklısı ya kurcalamaya gerek yok yeni telefonumiui sürümü güncelleniyor.miui sürümü artıkça miui 7 miui 8 gibi o zaman yükseleiyor android sürümü