Yardım Mi note 10 twrp ve usb bağlantı sorunu

Evrenel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Evren
Cihazım
Mi5
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 10
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar selamlar,
Benim şöyle bir sorunum var, telefonum mi note 10, bootloader açık, twrp yüklü. En son zip dosyası ile rom yükleme yaptım eu rom ancak ondan sonra telefonu pc ile bağlayamıyorum şarz oluyor ama pc görmüyor, farklı kablolar ve farklı pc ler lede denedim sorun çözümedi, twrp üzerinden tekrar rom yüklemeyi denedim ama bu seferde download veya her hangi bir klasörü göremiyorum farklı klasörler var bir sürü ama içlerine bir şey atamıyorum. twrp de doğal olarak rom.zip dosyasınıda görüp yükleyemiyorum. Twrp üzerinden de mount usb filan da olmuyor. Usb sadece şarz ediyor. Twrp de telefon belleğini 240 küsür gb olarak görebiliyorum.
Konu hakkında fikri olanlar paylaşır ise memnun olurum

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Arkadaşlar selamlar,
Benim şöyle bir sorunum var, telefonum mi note 10, bootloader açık, twrp yüklü. En son zip dosyası ile rom yükleme yaptım eu rom ancak ondan sonra telefonu pc ile bağlayamıyorum şarz oluyor ama pc görmüyor, farklı kablolar ve farklı pc ler lede denedim sorun çözümedi, twrp üzerinden tekrar rom yüklemeyi denedim ama bu seferde download veya her hangi bir klasörü göremiyorum farklı klasörler var bir sürü ama içlerine bir şey atamıyorum. twrp de doğal olarak rom.zip dosyasınıda görüp yükleyemiyorum. Twrp üzerinden de mount usb filan da olmuyor. Usb sadece şarz ediyor. Twrp de telefon belleğini 240 küsür gb olarak görebiliyorum.
Konu hakkında fikri olanlar paylaşır ise memnun olurum
Telefon şuan açık anladığım kadarı ile doğrumudur? Yani içerisinde sistem yüklü ve açılıyor?

Oyla:

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Oyla:

Evrenel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Evren
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Hocam cihazı pc görmüyor ki, usb gitti nasıl bu proramı kullanıcam
Siz söylenenleri uygulayın, geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı aktif edip sonra ne yazıyorsa yapın program cihazınızın driverlarını kurup tanıyacaktır

Oyla:

Evrenel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Evren
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz söylenenleri uygulayın, geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı aktif edip sonra ne yazıyorsa yapın program cihazınızın driverlarını kurup tanıyacaktır
Sorun pc nin telefonu tanıması değil, pc nin telefonu hiç görmemesi ya usb bir şekilde disable oldu yada usb portu bozuldu ki buna çok imkan vermiyorum. Bu programda bulamıyor telefonu. Şu an için pc ye bağlamadan twrp sorununu çözmem gerekli öncelikle

Oyla:

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen