Yardım Mi Note 10 rom önerisi

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hocam eu 11.0.3 nasıl bilirsiniz? 1 aydır eu 12.0.2 kullanıyordum rom değiştirme zamanlarım geldi gibi arayışa girdim yine, rr, lineage 18.1 bir şeyler yükleyeceğim ama karar veremedim henüz. RR ye geri mi dönsem diye de düşünmüyor değilim. Onun kadar batarya performansı veren rom olmadı kullandığım. Ama kamera olarak miui 11den şaşmamak lazım.

Lineage boşverin. RR güncelleme vermedi daha verirse güzel olur. 10 tabanlı olan tüm romlar stabildir. Eu yada bir başkası fark etmiyor. Size önerim 10 yada 9 tabanlı olan her hangi bir rom yükleyin. Daha fazla performans alacağınız garanti olur.

barisxpeace

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Lineage boşverin. RR güncelleme vermedi daha verirse güzel olur. 10 tabanlı olan tüm romlar stabildir. Eu yada bir başkası fark etmiyor. Size önerim 10 yada 9 tabanlı olan her hangi bir rom yükleyin. Daha fazla performans alacağınız garanti olur.
Tamam hocam eyvallah, biraz eu 11.0.3 kullanayım öyleyse sonra belki RR kurarım bir ay kullandım çok memnunken miui 12 deneme isteğim yüzünden 12.0.2'ye geçmiştim.

aevrenm 12.5 hiç kullanmadım hocam henüz, biraz daha zamanı var gibi onun.

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Miui 12.5 betanin son surumunu test ettinizmi

Merhaba hocalarım iyi günler. Mi Note 10 kullanıcıları bilirler bu cihazın yazılım açısından kanser olduğunu(en azından benim için öyle) şu cihazı artık kasmadan doya doya kullanmak istiyorum. Sizlere bir sorum olacak, bu cihaz için tavsiye ettiğiniz rom nedir? Kamera ve cihazın akıcılığı çok önemli benim için. Kullanıpta memnun olduğunuz ve tavsiye ettiğiniz rom var ise lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
Hocam mi room 11.0.5 i yükledim stabil ve kamerasi + bataryasi + performansi bayaa iyi :) ilk defa bi romdan memnun kaldim. Sanada oneririm.

Suana kadar yukleyip memnun kalmadiklarim şunlar. Ya kamerasi kotuydu ya performans yada sarj.;
Miui 12.5 beta(tum surumleri)
Endonezya rom(tum surumleri)
Eu Rom(beta + stabil ikiside kotu)
Global rom

kubatlifaruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
mi note 10
Konular
3
Kamera, akıcılık, batarya performansı. Bu üç şeyi cihazınızda görmek istiyorsanız Android 9 kullanacaksınız ne yazık ki. Ara yüz , görsellik de bir yere kadar tatmin eder sizi, Endonezya 9, Eu 9, MiRom 9, bu romlar sizi üzmez, sinir etmez :) Biraz daha beklerim derseniz Eu beta geliştirilmeye devam ediyor, son sürümlerinde başarılı sonuçlar vermiş. Biraz daha sabırlı olun bence. Sevgiler.
yanıtınız için teşekkür ederim. En iyisi a9 a dönmek oldu

barisxpeace

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Hocam mi room 11.0.5 i yükledim stabil ve kamerasi + bataryasi + performansi bayaa iyi :) ilk defa bi romdan memnun kaldim. Sanada oneririm.

Suana kadar yukleyip memnun kalmadiklarim şunlar. Ya kamerasi kotuydu ya performans yada sarj.;
Miui 12.5 beta(tum surumleri)
Endonezya rom(tum surumleri)
Eu Rom(beta + stabil ikiside kotu)
Global rom
Şuan bu sürümü indiriyorum sourceforge'tan indirdiniz siz de değil mi? Ekran süresi ne kadar aldınız hocam tam şarj kullandınız mı?

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Şuan bu sürümü indiriyorum sourceforge'tan indirdiniz siz de değil mi? Ekran süresi ne kadar aldınız hocam tam şarj kullandınız mı?
Yaklasik 8 bucuk saat aldim hocam. Sourceforgeden yukledim temiz kurulum yapin

Üst Alt