Yardım Mi Note 10 Pro Yedekleme Hakkında yardım istiyorum...

oyk07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
2
Telefonum 256 gb olan model fotoğraf video vs derken 130 GB dolu gözüküyor. Ayrıca Bootloader kilidi açacağım bunu açınca da her şey silinecekmiş malum yedekleme yapmam şart.
Telefonu pc'ye taktım fotoğraf şeklinde izin verdim mevcut fotoğrafların ve videoların hepsini topladım kopyaladım fakat tüm fotoğraflar yok sadece kamera ile çektiklerim var. Whatsapp gerek yok diye düşünüyorum zaten otomatik yedekleme yaptırıyorum elle de yedekle dedim sistemde yüklüdür herhalde.
Ama diğer fotoğraf, video, not defteri, kişilerim vs vs bunların yedeğini nasıl alabilirim??
Daha önce iPhone kullanıyordum oradan iCloud'tan direk çekiliyordu hepsi. Xiaomi'de bunun gibi bir program var mı?

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Telefonum 256 gb olan model fotoğraf video vs derken 130 GB dolu gözüküyor. Ayrıca Bootloader kilidi açacağım bunu açınca da her şey silinecekmiş malum yedekleme yapmam şart.
Telefonu pc'ye taktım fotoğraf şeklinde izin verdim mevcut fotoğrafların ve videoların hepsini topladım kopyaladım fakat tüm fotoğraflar yok sadece kamera ile çektiklerim var. Whatsapp gerek yok diye düşünüyorum zaten otomatik yedekleme yaptırıyorum elle de yedekle dedim sistemde yüklüdür herhalde.
Ama diğer fotoğraf, video, not defteri, kişilerim vs vs bunların yedeğini nasıl alabilirim??
Daha önce iPhone kullanıyordum oradan iCloud'tan direk çekiliyordu hepsi. Xiaomi'de bunun gibi bir program var mı?
dosya aktarımını seçip klasörlerinizi tek tek seçebilirsiniz hocam

Oyla:

oyk07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dosya aktarımını seçip klasörlerinizi tek tek seçebilirsiniz hocam
dosyayı komple seçip kopyalama yaptığımda sonsuza gidiyor yapıştırma işlemi içindeki dosyalardan olsa gerek diyorum o yüzden şaşırdım kaldım yani. Yedekleme yaptığım Fotoğraf video sayısı kabaca 2000 kadar fakat galeride görünen toplam fotoğraf sayısı şöyle;
Tüm Fotoğraflar : 5646
Kamera: 1627
Video: 459
Ekran Görüntüsü: 108
Whatsapp : 675

yani ben şimdi neyi yedekledim neyi aldım almadım karıştı kafa tek tekte incelenmiyor fotoğraflar videolar :) Kişi listesi ile notları nasıl hallederim ona da çözüm üretemedim..

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
dosyayı komple seçip kopyalama yaptığımda sonsuza gidiyor yapıştırma işlemi içindeki dosyalardan olsa gerek diyorum o yüzden şaşırdım kaldım yani. Yedekleme yaptığım Fotoğraf video sayısı kabaca 2000 kadar fakat galeride görünen toplam fotoğraf sayısı şöyle;
Tüm Fotoğraflar : 5646
Kamera: 1627
Video: 459
Ekran Görüntüsü: 108
Whatsapp : 675

yani ben şimdi neyi yedekledim neyi aldım almadım karıştı kafa tek tekte incelenmiyor fotoğraflar videolar :) Kişi listesi ile notları nasıl hallederim ona da çözüm üretemedim..

Merhaba. Mi cloud hesabınız varsa Notlar, rehber, arama kayıtları, takvim, tarayıcı verileri, mesajlar otomatik yedeklenir ve sıfırlama sonrası cloud hesabınıza girerken size geri yükleme onayı sorar. Oradan otomatik olarak bu saydığım verileri geri yükler. Sıfırlama yapmadan önce bu verileri manuel olarak da yedekleyin her ihtimale karşı. Cihazdaki resimlerin olduğu klasör varsayılan olarak dahili dizindeki DCIM klasörüdür, bu klasörü kopyala yaparsanız cihazda çektiğiniz tüm resimleri kopyalamış olursunuz (Tabii başka bir klasöre manuel taşımadıysanız) Cihazdaki oyunların data verileri Android/ obb klasörüdür, Bu klasörü kopyalarsanız sonrasında cihaza aynı oyunları kurduğunuzda obb klasörünü aynı yere yapıştırarak verileri kaybetmeden oyunlara kaldığınız yerden devam edersiniz. Android/ data klasörü içinde uygulamaların verileri saklanır, bu klasörü kopyalarsanız, aynı uygulamayı yeniden kurduğunuzda eski ayarları ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Download klasörü, tarayıcı üzerinden indirdiğiniz uygulama, dosya ve benzeri şeylerin depolandığı alandır. Ana dizindeki Miui klasörü, ses kayıtlarının saklandığı alandır. Bu kısımları kopyalamak yeterli olacaktır. Ben sıfırlama yapacağım zaman bu klasörleri kopyalarım sadece. Aslında cihaz rootlu olduğu için titanium uygulaması ile yedek alıyorum ama tedbir amaçlı bu işlemi de yapıyorum. Burada yazdıklarım root ve twrp yüklü olmayan cihazlar için yapılacak olandır. Sevgiler.

Oyla:
Üst Alt