Yardım mi note 10 pro telefonumu reset attım telefon fastboot ekranında kaldı güç tuşuna basılı bekledim kapandı tekrar fastboot ekranında kaldı

mustafackr64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
5
mi note 10 pro telefonumu reset attım telefon fastboot ekranında kaldı güç tuşuna basılı bekledim kapandı tekrar fastboot ekranında kaldı neyapmalıyım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bemin telefomun mi not 10 lite ve bu konuları hiç bilmiyorum. telefonum suan fastboot modunda kaldı. rom atmak nedır bilmiyorum. ımei i kendisine ait degil bana yardımcı olurmusunuz

Oyla:

cnyt4r

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cuneyt
Cihazım
mi 10 ultra
Konular
0

Merhabalar
Mi 10 ultra altım imei atılmış Tr destekli romlu halde.bir uygulamadan sonra cihazımı yeniden baslatmam gerekti ama fastbook ekranında kalıyor.vbmeta denedim.Açıkcası iosdan 2 gün önce geçtiğim için çok bilgim yok. telefonu uzun uğraşlar sonucu (özellikle whatsapp) kullanıma hazır hale getirdim ama malesef... forumda diğer 1-2 konuyu inceledim ama çıkamadım işin içinden. özellikle imei ve whatsapp olayı çok önemli benim için gerisi önemli değil.bunları kaybetmeden nasıl kurtarabilirim.twrp_yukleme_araci_mi10ultra böyle bi dosya indirdim tıkladıgımda trwp ekranı geliyor ama o kadar. kapatınca gene fastbootta takılı kalıyor. Yardımlarınızı rica ederim

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhabalar
Mi 10 ultra altım imei atılmış Tr destekli romlu halde.bir uygulamadan sonra cihazımı yeniden baslatmam gerekti ama fastbook ekranında kalıyor.vbmeta denedim.Açıkcası iosdan 2 gün önce geçtiğim için çok bilgim yok. telefonu uzun uğraşlar sonucu (özellikle whatsapp) kullanıma hazır hale getirdim ama malesef... forumda diğer 1-2 konuyu inceledim ama çıkamadım işin içinden. özellikle imei ve whatsapp olayı çok önemli benim için gerisi önemli değil.bunları kaybetmeden nasıl kurtarabilirim.twrp_yukleme_araci_mi10ultra böyle bi dosya indirdim tıkladıgımda trwp ekranı geliyor ama o kadar. kapatınca gene fastbootta takılı kalıyor. Yardımlarınızı rica ederim

Alıntı yaptığınız konulardaki yöntem ile rom yükleyin

Oyla:
Üst Alt