- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi note 10 Pro
- Meslek
- Bilgisayar Prog.
- Konular
- 26
evet hocam aynen stok kamera ile geliyornasıl yani? romun içinde mi geliyor
evet hocam aynen stok kamera ile geliyornasıl yani? romun içinde mi geliyor
öneri rom var mıdır acaba ?miuiproda adamlar bu kamera modunu stock kullanıyor
nereden indirebiliriz denemek için link var mıevet hocam aynen stok kamera ile geliyor
rom ücretli olduğu için link yok hocamnereden indirebiliriz denemek için link var mı
açıkcası cihazı sevdiğim için para verir romu alırım ama kasar eder diye çekinceliyim açıkcası.rom ücretli olduğu için link yok hocam
iade edebiliyorsak sıkıntı yok. ücretli ama neye vereceğim ücreti o belli mi? Masik P alternatifi ise verilebilir. Keşke Masik P de ücretli yapıp devam etseydi, kesinlikle satın alırdım.açıkcası cihazı sevdiğim için para verir romu alırım ama kasar eder diye çekinceliyim açıkcası.
eu romla aynıysa 1 kuruş vermem. Masik P gibiyse satın alırım. Demosu falan yok mu bilmediğim bir şeye para vermek sıkıntılı bir durumrom ücretli olduğu için link yok hocam
kusura bakmayın kafam karıstı suan 12.5.4 eu yuklucem bu modların en gunceli hangisi, kasım mı mayıs mıMi note 10 ve pro modeli için geliştirilmiş kamera modülü.
+ Klon özelliği
+ Uzun pozlama
+ Süper ay
+ Video modunda ses ayarları
Ve bir çok yenilik içeriyor ve gayet stabil
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir24 Kasım Güncellemesi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
25 Mayıs Güncellemesi
Modülü indirip magisk'den yükleyin işlem tamam.
24 Kasım Güncellemesi
android 11 de custum romlarda çalısıyor.
( eu betada sorunsuz tüm modlar çalısıyor ( miui 12.3 sürümünde)
15 Ocak Güncellemesi
Android 11 eu beta miui 12.5 da clon modu çalışmadı bir tek diğer romlar için kullanan arkadaşların yorumlara göre hatalar güncellencektir.
En güncel sürüm bukusura bakmayın kafam karıstı suan 12.5.4 eu yuklucem bu modların en gunceli hangisi, kasım mı mayıs mı
Mustafa abi selamlarEn güncel sürüm bu