- Adım
- Yakup
- Cihazım
- Mi 10 t pro
- Konular
- 3
Teşekkürler romu o gelince kurmayı düşünüyorumMalesef hocam note 10 a gelmedi
Teşekkürler romu o gelince kurmayı düşünüyorumMalesef hocam note 10 a gelmedi
Mi 11, Mi 10 Ultra, Mi 10 Pro, Mi 10, Mi 9 Pro 5G, Mi 9, Redmi K30s Ultra/Mi 10T/Mi 10TTeşekkürler romu o gelince kurmayı düşünüyorum
Bendede çıkıyor sürekliArkadaşlar mi note 10 da kullanıyorum. Bildirimlerde ara ara sim etkinleştirme çıkıp duruyor. Bu problemi yaşayan var mı?
Ayarlarda arama yapıldığında çıkıyor onu yaptım ama uygulama kısmından sim etkinleştirme yazınca hiçbir şey çıkmıyor. Belki ilki kurtarır bakalım. Teşekkürler.Ayarlara girip ilk olarak arama yerine yetkikendirme yazıp yetkilendirmeye girip sım etkinleştirmeyi kapatın sonra ayarlardan uygulamalara girin uygulamalarda arama yerine sım etkinleştirme yazın sım etkinleştirmeye tıkladıktan sonra mobil veri ayarına tıklayın tiki kaldırın sonra bir geri gelin bildirimlere girin tiki kaldırın bir daha görmezsiniz bu bildirimi
uygulamalara girince sağ üstten üc noktaya tıklayarak sistem uygulamalarını seçip denermisin ?Ayarlarda arama yapıldığında çıkıyor onu yaptım ama uygulama kısmından sim etkinleştirme yazınca hiçbir şey çıkmıyor. Belki ilki kurtarır bakalım. Teşekkürler.
Öyle denedim zaten çıkmıyor.uygulamalara girince sağ üstten üc noktaya tıklayarak sistem uygulamalarını seçip denermisin ?