Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

kubatlifaruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
mi note 10
Konular
3
bu gcam çok farklıymış hocam. Daha önce iphone 11 pro ile biraz kamera konusunda deneyimim oldu renk tonlaması çok benziyor 11 proya. Stock kameraya göre çok farklı veriyor renkleri benim gayet hoşuma gitti. Lightroom ile biraz oynama yapılınca harikülade bir sonuç verdi benim cihazımda. Tekrar teşekkür ederim :)

anubis81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi 13 T
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
11
bu gcam çok farklıymış hocam. Daha önce iphone 11 pro ile biraz kamera konusunda deneyimim oldu renk tonlaması çok benziyor 11 proya. Stock kameraya göre çok farklı veriyor renkleri benim gayet hoşuma gitti. Lightroom ile biraz oynama yapılınca harikülade bir sonuç verdi benim cihazımda. Tekrar teşekkür ederim :)
beğendiğinize sevindim güle güle kullanmanız dileğiyle ... :D

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
kurdum detaylı deneyecegim.

aslında stock cameradaki notlarım sadece şöyle onun dışında sorunum yok henüz;

1) kısa yolda -macro çekimi yerine geniş açı lensi bir tık daha zorlamışlar 0,6 ve 0,8 seçenekleri eklemişler.
macro yu da ayarların içerine koymuşlar eh tamam.

2) 5x zoom videoyu yemişler saçmalamışlar. 2x camera zaten en gereksizi ois bile yok onda. portrait de basarılı degil bence.

3) VİDEO : arkadaşlar hareketli iken stabil video cekmenin 2 yolu var.
videodayken ayaların içindekini açarsanız , video açınızı daraltarak bu işi yapıyor, ortamdaki az ışık sorunu vb derdi olmadan yapar ve başarılıdır genelde.
güzeldir mantıgı.

ama ilk ekrandan kısa yolla olanı yaparsanız , tekrar normal açılı olarak kullanabilirsiniz.. o da başarılı gorunuyor onun dezavantajı ise yüksek ışık olması lazım ortamda.

işte tam burda keşke içerde video ayarlarından acılan ayarın dışarda da bi kısa yolu olsaydı. yani kolayca kapatabilmeli

hepiniz onu acık bırakıyorsunuz muhtemelen ama cep elinizdeyken video ceçeken kişi hareket halinde degilse , gereksiz ve dar acılı videolar çekiyorsunuz hem de 4K 'da ANA sensörde. farketmeden.

o ayarı kapatınca görüntü gerçek açısına dönüyor kontrol edebilirsiniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar bahsettigim bu, SMS geldi içeriğini okuyamıyorum. yukardan iniyor.

bildirimlerin yukardan inme ayarı floating miydi neydi ? - ingilizce kullanıyorum da..

ama içeriğini neden göremiyorum , banka sms vs olaylarında ekrandan cıkmama gerek kalmıyordu hem

UNREAD yazıyor, tıklayınca acılıyor ,tıkşamdan direk nasıl gorurum orda bildirim sms içeriğini?
selam şu bildirim olayına donebilecek var mı acaba?
ekran goruntusu ile sormustum

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
Bu abidik gubidik boyutlardaki bildirim çubuğu ögeleri için ideal bir tema buldum, herseyi boyutu boyutuna yapıyor vowifi da dahil. Oh be az kullanılabilir oldu 12.5 sonunda.

akcmchn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
2
12.5 Stabil versiyonu konuda anlatıldığı gibi temiz bir kurulum yaparak kurdum, magisk ve root yüklemedim çünkü güncel magisk ile fastboot a düşüyor, şuan sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum.

muhammetfdn93

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
6
12.5 stabil sonrası bildirim panelinde müzik uygulamasını sildiğimde sürekli geri geliyor sebebi nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12.5 stabil sonrası bildirim panelinde müzik uygulamasını sildiğimde sürekli geri geliyor sebebi nedir?

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
teşekkürler hocam
ben eski twrp ile yukledim 3.2 mi

Görünmez / kaydırılamaz "Medya" bildirim sorunu
Xiaomi.eu forumundaki bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun. Bilinen bir hataymış.
Bu problemin çözümü ise şöyle:
1) İndir ve kur "Termux" uygulamasını =>
2) Termux'u aç ve şunu yaz : su
3) Root erişimine izin verin ve şunu yazın : settings put secure qs_media_resumption 0
4) Yazın: exit (2 kere) Termux'tan çıkacaktır.
5) İşlem tamam! Eğer isterseniz Termux uygulamasını kaldırabilirsiniz.

Lakin ben bu romu 2 gün kullandım sonra OneOs roma geçtim OneOs rom bu roman fevkalade iyi tavsiye ederim

Üst Alt