Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
Arkadaşlar yalnız gözden kaçırdığımız bişey var. 21.4.1 sürümde MIUI 12.6 sürümüne geçilmiş ki bu da bir çok hatadan kurtulduğu anlamına geliyor diye düşünüyorum. Ben kurdum herhangi bi sorun yaşamadım. Güncellemeden önce Dalvik/Art Cache ve Önbelleği temizleyip kurulum yapıyorum her zaman. Benim sormak istediğim MIUI+ uygulamasını Note 10 Pro için portlayabilen var mı aranızda? Henüz bizim modellere gelmedi ama gelecek mi bunu merak ediyorum doğrusu?
bu eu rom güncelleme olayı nasıl oluyor? her hafta 3.1GB boyutlu dosyayı indirip twrp den yüklemek şart mı yoksa ota ya da ufak boyutlu güncelleme yayınlanıyor mu?

MİUİ+ ne işe yarıyor?

mi notebook pro ile tanıtılan yazılım

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
bu eu rom güncelleme olayı nasıl oluyor? her hafta 3.1GB boyutlu dosyayı indirip twrp den yüklemek şart mı yoksa ota ya da ufak boyutlu güncelleme yayınlanıyor mu?

mi notebook pro ile tanıtılan yazılım
Hosuma gitti. Miui+ portlanir mi ki?

barisxpeace

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Beyler uygulama yedeklerinizi ne ile alıyorsunuz? Swift, titanium..? Betadan stabile geçeceğim 12.0.2, uyumsuzluk olur mu?

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
21.4.1 surumde de kendiliginden basladi sorun cozulmedi. Cozuldu sandim ama devam ediyo

barisxpeace

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Ben 12.0.2ye döndüm bütün hantallik sıkıntılar gitti. Swift backup ile sorunsuz yedeklerimi aktardım. Betanin benlik olmadığını anladım, miui 12 kullanmak herkese rahatlıkla tavsiye ediyorum. Batarya malumunuz pek yapacak bir şey yok, 1 günü rahatlıkla çıkartıyor onun dışında hiçbir romda hakkını vermiyor.

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Ben 12.0.2ye döndüm bütün hantallik sıkıntılar gitti. Swift backup ile sorunsuz yedeklerimi aktardım. Betanin benlik olmadığını anladım, miui 12 kullanmak herkese rahatlıkla tavsiye ediyorum. Batarya malumunuz pek yapacak bir şey yok, 1 günü rahatlıkla çıkartıyor onun dışında hiçbir romda hakkını vermiyor.
Hocam swift backupun avantaji nedir?

firozat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FIRAT OZAN
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Maden Mühendisi
Konular
1
Bu son versiyon da sorunlu mu şimdi? Kendiliğinden kapanma vs. problemleri devam ediyor mu?

Üst Alt