Ben çıkan her romu yüklüyorum neredeyse. Bazı istisnalar hariç. 10' a göre ses motoru iyileştirilmiş, kablosuz kulaklık kullanıyorsanız gecikme ve tepkime iyileştirilmiş, yazı tipi uygulanırken ekrandaki kararma ve uygulama hızı arttırılmış. 10 üzerinden alınan yedeklerin geri yüklenmesi sorunu önceki sürümlerde vardı bunda halletmişler. Kamera filtreleri 10' a göre daha kapsamlı, kamera olayını bu romda başarmışlar gibi, ama bir süre kullanmadan net bir cevap veremeyeceğim. Odaklanma, çekim sonrası işleme iyileştirilmiş. kamera pro modunda 10 sürümde 108 mp ile çekim yaparken arada bir de olsa atma sorunu yaşamıştım ama bunda çok zorlamama rağmen herhangi bir hata vermedi. Yine (Her zamanki gibi) twrp üzerinden yüklediğimde hata aldım ama orange fox son sürüm ile yüklenirse hiç bir sorun çıkmıyor. Batarya performansı fena sayılmaz. Çok yoğun kullanımda günü çıkartır. Bu yazdıklarım bendeki note 10 için geçerli. Sizin cihazınızda belki de farklı sorunlar olabilir yada hiç sorun yaşamazsınız. Kısaca özetlemek gerekirse, bu stabil sürüm başarılı olmuş, 0 hata diyebilirim.
Bir de bir şey eklemek istedim. Ekran süresine hiç aldanmayın, 16 saat verenle 3 saat veren arasında hiç bir fark olmuyor. Ben 2 saat ekran süresi veren romla 1,5 gün çıkarttığımı biliyorum. Özellikle 11 romlarda kendisi sıfırladığı için bir anlamı da kalmıyor. Yani 12 saat ekran süresi alıyorum diye stabil olmayan saçma sapan romları kullanmayın. Sevgilerimle