- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 0
Evet emindim sorun aygıt yöneticisinde cihazı kaldırmamla çözüldü teşekkür ederim desteğiniz için
1. sayfada belirtilen twrp zaten son sürüm ve o sayfadaki işlem adımları ile temiz kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Eğer tekrar problem yaşarsanız, aynı yükleme adımlarınıbeyler bir çok twrp de.. boot oluyor çalışan sağlam bir twrp var mı son sürüm için
Google üzerinden apk'lerini indirip yüklemeyi denediniz mi? Sorununuz bu şekilde çözülebilir belki.Global tema mağazasını ve Google Chrome yükleyemiyorum arkadaşlar anroid 10 stabil sürümde
Denedim ama uygulamayı yüklemeye izin vermiyor sistem bilinmeyen kaynaklarda değişmiş bulamadım o yüzden yükleyemiyorum ne global tema mağazasını nede Google Chrome1. sayfada belirtilen twrp zaten son sürüm ve o sayfadaki işlem adımları ile temiz kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Eğer tekrar problem yaşarsanız, aynı yükleme adımlarınıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirileLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdeneyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google üzerinden apk'lerini indirip yüklemeyi denediniz mi? Sorununuz bu şekilde çözülebilir belki.
Daha önce forumda buna benzer bir konu açılmış (bkz.). İncelemenizi tavsiye ederim.Denedim ama uygulamayı yüklemeye izin vermiyor sistem bilinmeyen kaynaklarda değişmiş bulamadım o yüzden yükleyemiyorum ne global tema mağazasını nede Google Chrome
Bu program ile kurunMaalesef o konuyu da inceledim bu resimdeki hatayı veriyor
Bir deÇok teşekkürler tema mağazasını yükleyebilirim ama Chrome hala inat ediyor