hocam iyi mi bu antutu puanı , diğer romların puanlarını bilmiyorumda ?Antutu puanı
Sürüm 21.5.3
Oneos gitti splash screen değiştirdi. Orijinal Splash Screen nerden yükleyebilirim nerede logo.img bizim telefonda. Sabahtır aranıyorum yok hiçbirşey.
Harikasın dostum ellerine sağlıkMerhaba. Cihazınızda root ve magisk yüklü olduğunu baz alarak aşağıdaki modülü flashlarsanız açılış animasyonunuz 12.5 animasyonu olur. Birazdan global romun logo.img dosyasını da yükler linkini paylaşırım.
Merhaba. Aşağıdaki linkten (Global rom) orijinal logo.img dosyasını indirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Önce MagiskR'yi kurun, Ondan sonra Magisk v21.4'ü kurun ve reboot system yapın.son güncellemede magisk yükleyip restart attığımda twrp ekranına atıyor neden olabilir?
dediğiniz şekilde yaptım ve sonuç olumsuz sizde kurulabiliyorsa bana tam detaylı anlatır mısınızÖnce MagiskR'yi kurun, Ondan sonra Magisk v21.4'ü kurun ve reboot system yapın.
telefon açılınca magisk 22.0'a güncelleyebilirsiniz.
Selamlar. Twrp yerine orangefox tavsiye ederim. Onunla daha kolay bu işlemler. Hem de twrp den daha stabil. Forumda aratırsanız bulabilirsiniz. OrangeFox yükledikten sonra mutlaka ama mutlaka anubis81 in belirttiği gibi önce magiskr daha sonra magisk v21.4'ü kurun. Daha sonra tlf unuzu açın vemagisk i çalıştırıp magisk in içinden güncelleme yapın.dediğiniz şekilde yaptım ve sonuç olumsuz sizde kurulabiliyorsa bana tam detaylı anlatır mısınız