- Adım
- Veli
- Cihazım
- Xiaomi Mi4c
- Konular
- 0
OneOs ile eu beta farkı nedir?OneOs bir tık daha iyi
OneOs ile eu beta farkı nedir?OneOs bir tık daha iyi
şu pili düzeltemediler ya bişey demiyorum 5 bin küsür mah var sözde.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişiklik listesi alınamadığı için ekleyemedim. Yükledim denedim, önceki sürümlerden daha fazla pil tüketimi var.
Teşekkürler hocam sonraki sürümü bekliyelim ozamanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişiklik listesi alınamadığı için ekleyemedim. Yükledim denedim, önceki sürümlerden daha fazla pil tüketimi var.
Sonraki sürümden ziyade, daha eski sürümleri deneyin, sistem güncelleme paketlerini yüklediğinizde güncel bir roma dönüşüyor ve önceki sürümler batarya konusunda daha iyi sonuçlar veriyor. (Örnek:21.10.3)Teşekkürler hocam sonraki sürümü bekliyelim ozaman
21.9.20 deyim hocam zatenSonraki sürümden ziyade, daha eski sürümleri deneyin, sistem güncelleme paketlerini yüklediğinizde güncel bir roma dönüşüyor ve önceki sürümler batarya konusunda daha iyi sonuçlar veriyor. (Örnek:21.10.3)
Twrp üzerinden yaptığınız işlemlerde imei gitmez.imei atılmıştı cihazıma sitede verilen yönergelerle yapsam format vb imei gider mi?