Romu yaklaşık 3 saat kadar önce kurduk ve oldukça detaylı bir kurcalama yaptık. Son Eu beta sürümü batarya konusunda fena patlamış 1 günü zor çıkartıyor, bu rom aynı mimari üzerine inşa edilmiş ancak bazı bileşenler çıkartılmış ve sistem oldukça hafifletilmiş. İçinde gereksiz Miui uygulamalarından arındırılmış. Mesela tarayıcı yok. Ben Opera bağımlısı olduğum için Miui tarayıcıyı zaten hiç kullanmadım. 12.6 Miui sürüm, VoWifi aktif ve stabil şekilde çalışıyor. Ekran yansıtma özelliği sorunsuz, aptx codec yüklü değil, arayüz ios tarzında yumuşak geçişler şekilde yapılmış, ancak geliştirici seçenekleri içinden pencere hızlarını düşürürseniz bayağı akıcı oluyor ve hiç takılma olmuyor. Kamera odak sorunu yok, açar açmaz odaklama yapıyor. Sistem başlatıcı beta sürüm yüklenmiş o yüzden batarya performansına yansımış bu. Cihazı aktif olarak kullanan kişi ben olmadığım için, tam ne şekilde bilemiyorum ancak 1,5 saatlik bir video görüşmesi yapıldı, sadece %1 lik bir düşüş gözlemledim. Eğer güncelleme almaya devam ederse, Eu ve diğer romları alt üst eder gibi geliyor. Parmak izi, yüz tanıma hızlı ve stabil şekilde çalışıyor. İçine AirDots uygulaması gömülü geliyor (AirPods kulaklık uygulaması) Evimize İPhone sokmadığımız için bunu denemedik
gereksiz bir uygulama ama kullananların işine yarar. Bluetooth özelliği aktif haldeyken Wifi hızında herhangi bir düşüş olmuyor ve çekim gücü oldukça iyi. Dolby iyi tam uyumlu ve ses motoru oldukça iyi, sadece dolby yüklense fazlasıyla iş görüyor. Swift Backup, Titanium Backup yedekleri geri yüklemede hiç bir sorun yok. Lp ile yama işleriyle uğraşıyorsanız, sorunsuz şekilde çalışıyor. Magisk R ardından Magisk 21.4 sürümü ile kurup kullanın. Düşük sürümde boot da kalıyor. Çok uzadı o yüzden daha fazla sıkmak istemem
Anubis kardeşin dediğine katılıyorum, Eu dan daha stabil. Sevgiler.