Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.9.27 OneOs İndirme Bağlantıları

nasty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
note 10
Konular
3
Estağfurullah o nasıl söz. Bu cihazı kullanan arkadaşlar için ufak ufak bilgilendirmeler yapıyorum sadece. Lütfen edepsizlik olarak düşünme ve sen de gördüğün kusurları artıları eksileri yaz. Aslında ben senin inceleme yapıp yazarım dediğin yazının altına yorum yapıp yazdım, sen kusura bakma. Hakkını helal et.
Mustafa Bey selamlar. Öncelikle yardımseverliğiniz, alakanız ve nezaketiniz için teşekkür etmek isterim. Herkese yardımcı olmak için büyük gayretler içerisindesiniz. Sağ olun. Sizin tavsiyelerinize uyaak endonezya sürümünden eu sürüme geçtim. Bahsettiğiniz sorunlarla birlikte tlf uma ulaşılamama ve tlf umun reset atması sorunlarıda vardı. Dün gece gelen yeni güncelleme ile daha iyi bir duruma geldi gibi. Sizce eu da kalmalımıyım yoksa oneos a geçiş yapmalımıyım. Bu arada aptx desteğini kullanmaktayım. Eğer oneos a geçiş yaparsam aptx i sonradan yükleme imkanım olur mu? Kolay gelsin.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Mustafa Bey selamlar. Öncelikle yardımseverliğiniz, alakanız ve nezaketiniz için teşekkür etmek isterim. Herkese yardımcı olmak için büyük gayretler içerisindesiniz. Sağ olun. Sizin tavsiyelerinize uyaak endonezya sürümünden eu sürüme geçtim. Bahsettiğiniz sorunlarla birlikte tlf uma ulaşılamama ve tlf umun reset atması sorunlarıda vardı. Dün gece gelen yeni güncelleme ile daha iyi bir duruma geldi gibi. Sizce eu da kalmalımıyım yoksa oneos a geçiş yapmalımıyım. Bu arada aptx desteğini kullanmaktayım. Eğer oneos a geçiş yaparsam aptx i sonradan yükleme imkanım olur mu? Kolay gelsin.

Merhabalar. Deneyimlediğimiz kadarı ile OneOs eu dan bir tık daha iyi gibi. Özellikle batarya performansı başarılı. Ancak bunun şurada etkisi var diye düşünüyorum, VoWifi var. Çok etkisiz gibi görünse de bu özellik, hücresel veri araması sürekliliğini düşürdüğü için daha az güç harcatıyor. Örneğin eve girdiğinizde cihazınızı uçak moduna alın, wifi açın ve arama yaparak aramalara cevap verin. Masik Premium romdan sonra Note 10 için yapılmış nadide romlardan biri olabilir. Diğer sorunuza gelirsek, aptx codec' lerini sonradan yükleyemezsiniz, programlama bilmeniz ve bu codec' leri temin edip roma entegre edebilmelisiniz ki bu da uzun ve detaylı bir işlem (Belki modül şeklinde vardır bakmak gerekiyor) Şu an için OneOs, Eu dan daha iyi bence, son güncellemesini deneme şansımız olmadı. Bu arada bir ekleme yapmak sterim, her yeni güncelleme sonrasında güncelleme notlarını okuyun, orada hangi cihaz için neler yapılmış ne eklenmiş çıkarılmış yazıyor ve eğer cihazınız için özel bir güncelleme yapılmamışsa yüklemek anlamsız oluyor (Mesela güvenlik güncellemesi gibi) Umarım az da olsa açıklayıcı olmuştur. Sevgiler.

nasty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
note 10
Konular
3
Çok açıklayıcı oldu. Allah var etsin. Sağolasınız.

nasty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
note 10
Konular
3
Bu romu indirip direkt recovery den kursam, telefonu sıfırlamasam sorun çıkar mı? Yeniden aynı işlemleri yapmak biraz uzun geliyor bana :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasty, mustafaozkan1414

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
@nasty,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
merhabalar bende mi note 10 pro var miui global rom yüklü ve kendim repair yapmıştım. şimdi bu romu yüklemek istersem twrp den direk yükleyeblirmiyim mevcut repair işlemini tekrar yenilemek zorundamıyım ? Stoya

kubatlifaruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
mi note 10
Konular
3
Merhaba
Şahsım olarak OneOS romu EuRom dan bi tık daha iyi gibi. EuRom son güncellemesinde Mustafa hocam romun sıkıntılarını yazıya dökmüştü zaten
Şuan ki rom da sıkıntılar çözüldü mü bilmiyorum.
OneOS son güncellemesini yeni indirmeye başladım. kurulum yapınca daha detaylı bilgi yazarım
Tekrar ediyorum ki bu benim şahsi fikrim OneOS daha stabil gibi geliyor bana ...
Merhaba tekrardan hocam 21.4.27 sürümüne geçiş yaptınız mı dün deneyimledim sanki bir önceki sürüm daha iyi çalışıyor. Deneyimleriniz ne durumda acaba

Meco37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
0
Romu yaklaşık 3 saat kadar önce kurduk ve oldukça detaylı bir kurcalama yaptık. Son Eu beta sürümü batarya konusunda fena patlamış 1 günü zor çıkartıyor, bu rom aynı mimari üzerine inşa edilmiş ancak bazı bileşenler çıkartılmış ve sistem oldukça hafifletilmiş. İçinde gereksiz Miui uygulamalarından arındırılmış. Mesela tarayıcı yok. Ben Opera bağımlısı olduğum için Miui tarayıcıyı zaten hiç kullanmadım. 12.6 Miui sürüm, VoWifi aktif ve stabil şekilde çalışıyor. Ekran yansıtma özelliği sorunsuz, aptx codec yüklü değil, arayüz ios tarzında yumuşak geçişler şekilde yapılmış, ancak geliştirici seçenekleri içinden pencere hızlarını düşürürseniz bayağı akıcı oluyor ve hiç takılma olmuyor. Kamera odak sorunu yok, açar açmaz odaklama yapıyor. Sistem başlatıcı beta sürüm yüklenmiş o yüzden batarya performansına yansımış bu. Cihazı aktif olarak kullanan kişi ben olmadığım için, tam ne şekilde bilemiyorum ancak 1,5 saatlik bir video görüşmesi yapıldı, sadece %1 lik bir düşüş gözlemledim. Eğer güncelleme almaya devam ederse, Eu ve diğer romları alt üst eder gibi geliyor. Parmak izi, yüz tanıma hızlı ve stabil şekilde çalışıyor. İçine AirDots uygulaması gömülü geliyor (AirPods kulaklık uygulaması) Evimize İPhone sokmadığımız için bunu denemedik :) gereksiz bir uygulama ama kullananların işine yarar. Bluetooth özelliği aktif haldeyken Wifi hızında herhangi bir düşüş olmuyor ve çekim gücü oldukça iyi. Dolby iyi tam uyumlu ve ses motoru oldukça iyi, sadece dolby yüklense fazlasıyla iş görüyor. Swift Backup, Titanium Backup yedekleri geri yüklemede hiç bir sorun yok. Lp ile yama işleriyle uğraşıyorsanız, sorunsuz şekilde çalışıyor. Magisk R ardından Magisk 21.4 sürümü ile kurup kullanın. Düşük sürümde boot da kalıyor. Çok uzadı o yüzden daha fazla sıkmak istemem :) Anubis kardeşin dediğine katılıyorum, Eu dan daha stabil. Sevgiler.
hocam bu incelemeniz 21.4.27 sürüm için mi geçerli teşekkürler

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
neomate53, Bu yöntem ve tavsiye olarak da orangefox ile yükleyebilirsiniz...

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
neomate53, Bu yöntem ve tavsiye olarak da orangefox ile yükleyebilirsiniz...

çok teşekkür ederim hocam , ancak fastboot modundayken bir türlü twrp yükleyemiyorum. miui hesabımdan cıkıs yaptım. bootloader kilidi açık. parmak izini kaldırdım . Qualcomm driverini kurdum android 11 twrp yi indirdim C de bi klasör oluşturdum cmd açıp fastboot devices yazıyorum ama hiçbirşey görmüyor. önceden görüyordu :(

Üst Alt