- Adım
- YUSUF EROĞLU
- Cihazım
- Cc9 Pro
- Meslek
- Yazılımcı
- Konular
- 0
Romu indirip temiz kurulum yaptım denedim ve global12.5.3 ve endonezya nın çok çok altında bir rom hala..
global12.5.3 ve endonezya nın üstün olduğu alanlar nedirRomu indirip temiz kurulum yaptım denedim ve global12.5.3 ve endonezya nın çok çok altında bir rom hala..
Uygulama açılışları anında tepki veriyor, anında açılıyor buna chrome ve diğer bütün uygulamalar da dahil. Benim için en önemli şeyde bu zaten. Son uygulamaları temizleyin sonra bakın Telefon uygulaması bile anında açılmıyor bu romda. Bunları bir de Endonezya ya da Global sonda deneyin. Ben Global romu sevmeyen birisi olmama rağmen son sürümü gayet başarılı buldum. Sıfır hata ve çok akıcı çok güzel bir rom. Denemek için oneos a geçtiğimde resmen hissettim hantallığı. (cihazdan cihaza değişebilir)global12.5.3 ve endonezya nın üstün olduğu alanlar nedir
masik p kullandınız mı21.9.13 sürümüyle beraber Xiaomi'nin konum izleme için attığı SMS i atamamaya başladım. Xiaomi konum servisini kapatınca sorun atlatılıyor. Önceki sürüme göre ekran daha seri olmuş ancak sistem bazı noktalarda daha kararsız. Uygulamalar bazen sebepsiz kapanabiliyor.
2 defa temiz kurulum yaptım.
21.8.30 kullanmış olduğum en sorunsuz sürümdü.
Masik P tek geçerim ...masik p kullandınız mı
Kullandım hocam çok da memnundum ama biraz eski kalıyor o da. Güncel romlardan devam ediyorum. MIUI 13 e gecilirse 12 son sürüm en güzel sürüm olacaktır o zamanları bekliyorum.masik p kullandınız mı