MIUI 12 Mi Note 10 / Pro - Global Kararlı V12.0.1.0.QFDMIXM İndirme Bağlantısı

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Kontrol merkezinde neden değişiklik olmadi mi 9 da olmuştu sağdan ve soldan aşağı çekince farkli oluyordu. Duvar kagitlarinda degisiklik yok miui 12 ile gelen duvar kagitlari yok bunda

evolution55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
evrim
Cihazım
xiaomi mi 10T
Konular
0
kontrol merkezi kısmından 'yeni kontrol merkezini kullan' açık olmalı

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
1
Arkadaslar global rom 11 yuklu, cihazda twrp ve magisk yuklu, simdi guncellemeyi indirip zip olarak direk twrp uzerinden, flasliyip, telefonu baslatmadan magisk i de flashlayarak baslatiyoruz, dogrumudur ? 4 cache yapamaya gerek varmidir ?

MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

servet27027

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
servet
Cihazım
mi note 10
Konular
0
arkadaşlar benim başıma gelenlerin başkalarının başına gelmemesi için bir kaç şey yazayım
1 benim tel rootlu plaka imei 11 global idi ota dosyasını indirdim kurmaya çalışınca güncelleme için telefon açılıp kapanacak dedi açılıp kapanınca twrp da açıldı velhasıl ne yaptıysam olmadı sonra recovery olanını indirmek zorunda kaldım
2 recovery mod için olanını indirdim twrp dan 4 silme yapıp format data yapınca flashboot ta takılı kaldı ne ettiysem açamadım flashboot olanını indirmek zorunda kaldım :)
3 en son 3 saat telefon flashbootta takılı kaldı flashboot dosyasını indirip 4,37gb onu flaşladım elhamdulillah açıldı akşam üstü 267mb güncelleme geldi şimdi donma kasma yok ve stabil olarak kullanıyorum
4 yani demem o ki benim gibi çok anlamayan ama güncellemek isteyenlerin başına gelebilecek muhtemel şeyleri anlatmaya çalıştım bütün dosyaları indirip öyle deneyin derim

cycloner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Konular
0
arkadaşlar benim başıma gelenlerin başkalarının başına gelmemesi için bir kaç şey yazayım
1 benim tel rootlu plaka imei 11 global idi ota dosyasını indirdim kurmaya çalışınca güncelleme için telefon açılıp kapanacak dedi açılıp kapanınca twrp da açıldı velhasıl ne yaptıysam olmadı sonra recovery olanını indirmek zorunda kaldım
2 recovery mod için olanını indirdim twrp dan 4 silme yapıp format data yapınca flashboot ta takılı kaldı ne ettiysem açamadım flashboot olanını indirmek zorunda kaldım :)
3 en son 3 saat telefon flashbootta takılı kaldı flashboot dosyasını indirip 4,37gb onu flaşladım elhamdulillah açıldı akşam üstü 267mb güncelleme geldi şimdi donma kasma yok ve stabil olarak kullanıyorum
4 yani demem o ki benim gibi çok anlamayan ama güncellemek isteyenlerin başına gelebilecek muhtemel şeyleri anlatmaya çalıştım bütün dosyaları indirip öyle deneyin derim
Aynısı bana miui 11 de olmuştu. Sonra globale geçtim root twrp hepsini kaldırırdım. En stabil olduğu bir zamanda hard reset atıp imei çakıp nihai şeklini aldıracağım. Geçmiş olsun

servet27027

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
servet
Cihazım
mi note 10
Konular
0
Aynısı bana miui 11 de olmuştu. Sonra globale geçtim root twrp hepsini kaldırırdım. En stabil olduğu bir zamanda hard reset atıp imei çakıp nihai şeklini aldıracağım. Geçmiş olsun
imei gitmedi bende şuan sağlam bi şekilde kullanıyorum

hunter_06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ugur
Cihazım
RN8
Konular
0
Arkadaşlar fotoğraf kalitesinde özellikle gece çekimlerinde düşüş olduğunu belirtenler var facebook gruplarında. Durum böylemi gerçekten?

Üst Alt