Rom Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana)/ Eu Android 11 MIUI 13

• Konbuyu başlatan M.OZKN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 301
  • Görüntüleme 32K

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Beta sürümü yüklü illa format data mi gerekli wipe cache yaparak yüklemek yeterli olur mu?
Wipe cache ile deneyin, normalde yayınlanan kararlı sürüm ile beta aynı haftaki rom üzerinden düzenlenmişse sorun olmaz. Ancak ben temiz kurulum öneririm. SDK sorunu yaşayabilirsiniz.

buraang

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
S23 Ultra
Meslek
Özel Sektör
Konular
13
Wipe cache ile deneyin, normalde yayınlanan kararlı sürüm ile beta aynı haftaki rom üzerinden düzenlenmişse sorun olmaz. Ancak ben temiz kurulum öneririm. SDK sorunu yaşayabilirsiniz.
Wipe falan yapmadan direkt yükleme fikri çık aklımdan 😀😀

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Mustafa hocam çıkan bu stabil 13 global için mi Eu rom için mi ? Eu rom için ise globale gelmesi ne kadar sürer ?
Yuzarsif41, hocam. Bu Eu için, Global için yakında çıkacak, Çin sürüm yayınlandı, konuya ekledim. Normalde Çin sürümden 1 hafta sonra yayınlanıyor. Ama Xiaomi' nin işi belli olmaz.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Yuzarsif41, hocam. Bu Eu için, Global için yakında çıkacak, Çin sürüm yayınlandı, konuya ekledim. Normalde Çin sürümden 1 hafta sonra yayınlanıyor. Ama Xiaomi' nin işi belli olmaz.
çok şikayet okuyorum globalde durum ne olur acaba ? pc'siz global romdan endonezya 12.5.4e geçtim pil sıkıntısı yüzünden kafam karıştı çıkınca global 13e geçsem mi tavsiye eder misiniz ? mi note 10'u en az benim kadar sizde baya kullandınız :)

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
çok şikayet okuyorum globalde durum ne olur acaba ? pc'siz global romdan endonezya 12.5.4e geçtim pil sıkıntısı yüzünden kafam karıştı çıkınca global 13e geçsem mi tavsiye eder misiniz ? mi note 10'u en az benim kadar sizde baya kullandınız :)
Valla hocam tavsiye eder miyim bilmiyorum, ancak stabilite konusunda oldukça başarılı, pil konusunda berbat. Eu' da durum bu, Global de ne olur bilemem ama düzeltilmesi gereken çok şey olduğuna eminim. Biraz daha beklemekte fayda var, ilk çıkışta yüklemek hiç mantıklı gelmiyor bana. Ben Global romları sevemedim ya :)

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Valla hocam tavsiye eder miyim bilmiyorum, ancak stabilite konusunda oldukça başarılı, pil konusunda berbat. Eu' da durum bu, Global de ne olur bilemem ama düzeltilmesi gereken çok şey olduğuna eminim. Biraz daha beklemekte fayda var, ilk çıkışta yüklemek hiç mantıklı gelmiyor bana. Ben Global romları sevemedim ya :)
Endonezya romda biraz takılayım beterin beteri vardır deyip hemen çökmeyeyim yeni güncellemeye :)

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Hocam yeni sürüm de d Instagram Facebook atıyor.sizde de aynı durum mevcut mu ? Veya kimde var aynı sorun

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hocam yeni sürüm de d Instagram Facebook atıyor.sizde de aynı durum mevcut mu ? Veya kimde var aynı sorun
Ben şu anda bu cihazda değilim, ancak sistem izinlerini kontrol edin hocam. Bir arkadaş da bu sorunu bu izinleri vererek aşmıştı.

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Ben şu anda bu cihazda değilim, ancak sistem izinlerini kontrol edin hocam. Bir arkadaş da bu sorunu bu izinleri vererek aşmıştı.
Hangi arkadaş hocam o irtibata geçeyim.onceki sürüm de de aynısı. Vardı stok rom a döndüm.yeni sürümde olmaz diye umdum ama izinleri vermeme rağmen aynı hatalar devam ediyor

Üst Alt