Yardım Mi Note 10 Pro Ahize Hoparlörü ( İç Kulaklık) Tavsiyesi

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Arkadaşlar merhaba. telefonumun ahizesinden çok az ses geliyor. Bildiğiniz kaliteli bir hoparlör var mıdır ? Telefonculara götürüp risk almak istemiyorum. Buralarda sağlam tamirci yok. Kendim değişeceğim ama , almışken kaliteli birşey alayım diyorum.

adam07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
cihazı sökecek bilgi ve beceriye sahipseniz zaten internetten modele göre gereken parçayı spariş edip montajını yaparak test edebilirsiniz bu sitede boş bilgi haricinde kimse ücretsiz yardımcı olmuyor bir kaç saat önce yazılımı çökmüş telefonuma yazılımı yüklemek için çinli kardeşlerimiz 60 dolar istiyormuş işlemi yapacak arkadaş öyle yazmış bana bende fiyatı afaki bulup konu altında paylaştım ve aşırı tepki gösterdi demek ki dedim çinli arkadaşlar kızmasını söyledi tekel bu site komple ben notumu verdim.

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazı sökecek bilgi ve beceriye sahipseniz zaten internetten modele göre gereken parçayı spariş edip montajını yaparak test edebilirsiniz bu sitede boş bilgi haricinde kimse ücretsiz yardımcı olmuyor bir kaç saat önce yazılımı çökmüş telefonuma yazılımı yüklemek için çinli kardeşlerimiz 60 dolar istiyormuş işlemi yapacak arkadaş öyle yazmış bana bende fiyatı afaki bulup konu altında paylaştım ve aşırı tepki gösterdi demek ki dedim çinli arkadaşlar kızmasını söyledi tekel bu site komple ben notumu verdim.
doğrudur hocam , internetten sipariş verip alacağım zaten ama , hepsinin kalitesi aynı olmadığı için yinede bi konu açıp sorayım dedim :)

Üst Alt