- Adım
- ...
- Cihazım
- Poco X3
- Meslek
- Jandarma
- Konular
- 5
Uygun kardesim ben yükledim beta mi room bu ama geri sildim eksikleri vardıBu rom. Mi note 10 pro için uygunmu?
Uygun kardesim ben yükledim beta mi room bu ama geri sildim eksikleri vardıBu rom. Mi note 10 pro için uygunmu?
Hocam mirrom tgz linki var mı acaba
Yani Twrp ile mi yükleyimCustom romda tgz olmaz. Cihazınızın ana konusunu inceleyin...
Yani Twrp ile mi yükleyim
miroom tgz dosya uzantılı olmaz zip uzantılı olup twrp ile flashlanırHocam mirrom tgz linki var mı acaba
Hocam dediğinizi yaptım ama şimdi pc deki coustom roomu cihaza atamıyorum cihaz Twrp de ama pc görmüyorEvet
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.net
Hocam dediğinizi yaptım ama şimdi pc deki coustom roomu cihaza atamıyorum cihaz Twrp de ama pc görmüyor
Bu link çalışmıyor acaba başka bir link verebilir misiniz?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir