Rom Mi Note 10 / Mi CC9 Pro Global Kararlı v11.1.2.0 QFDMIXM İndirme Bağlantısı

0neir0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
OneirO
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
O zmn bizim cihazda sorun var
Hocam bilemiycem, dediğim gibi ota üzerinden yaptım önce, verim içime sinmedi. Sonra fabrika ayarına dönüp tekrardan yükledim bu versiyonu. Şimdi memnunum. Ben birde oldum olası pil tasarrufu kullanmıyorum. Haaa tabi sıkışırsam kullanırım. Allah o duruma düşürmesin beni

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bayram1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram hançe
Cihazım
Mi 10 5G
Konular
9
Hocam bilemiycem, dediğim gibi ota üzerinden yaptım önce, verim içime sinmedi. Sonra fabrika ayarına dönüp tekrardan yükledim bu versiyonu. Şimdi memnunum. Ben birde oldum olası pil tasarrufu kullanmıyorum. Haaa tabi sıkışırsam kullanırım. Allah o duruma düşürmesin beni
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam bende

Ben hep twrp üzerinden temiz kurulum yapıyorum tek fark ben otomatik parlaklığı pek sevmem bide ufak.oyunlar oynarım o yani sözüm size değilde yani bazı arkadaşlar 10 12 saat ekran süresi alıyoruz diyorlar ya ancak.youtube wifi den baglanirsan o süreyi alırsın günlük kullanım zannetmiyorum son guncellemede zaten cinayet gelen mesajlarda önceden numara geldigi zaman numaranın üzerine dokunup arama yapıyordun şimdi o da kalkmis

0neir0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
OneirO
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Hocam bende

Ben hep twrp üzerinden temiz kurulum yapıyorum tek fark ben otomatik parlaklığı pek sevmem bide ufak.oyunlar oynarım o yani sözüm size değilde yani bazı arkadaşlar 10 12 saat ekran süresi alıyoruz diyorlar ya ancak.youtube wifi den baglanirsan o süreyi alırsın günlük kullanım zannetmiyorum son guncellemede zaten cinayet gelen mesajlarda önceden numara geldigi zaman numaranın üzerine dokunup arama yapıyordun şimdi o da kalkmis
Twrp yüklemedğm daha imei repair den sonra artık yaparım. Bende ufak oyunlar oynuyorum. Bazen dizi bile izliyorum. Valla 10-12 saat süre almak için ya mobil verin çok iyi çekmeli yada wifin iyi çekmeli. Bana göre düzensiz WiFi çekimi ile düzensiz mobil veri çekimi pili sömürüyor

Chaosoft

Chao
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10
Meslek
Designed
Konular
11
Bende onu diyorum işte bu alınan süreler normal değil karanlık mod açık parlaklık kısık ama alınan süre yedi sekiz saat daha fazla olması lazım

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
uzun aradan sonra tekrar xiaomi ye döndüm de note 10 pro aldım bu rom uygunmudur note 10 ile pro aynı sanırım ama tereddütte kaldım yardımcı olabilirmisiniz ?

0neir0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
OneirO
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
uzun aradan sonra tekrar xiaomi ye döndüm de note 10 pro aldım bu rom uygunmudur note 10 ile pro aynı sanırım ama tereddütte kaldım yardımcı olabilirmisiniz ?
Aynısı hocam, zaten ota üzerinden gelende bu rom. Burdan indirip temiz kurulum yap daha iyi

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
çok sağol hocam özlemişim xiaomi yi kurcalayalım biraz :)

furkancelik003

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
0
Eyvallah hocam note 10 pro cihazima yükledim bayağı stabil geldi gözüme sıkıntısız çalışıyor şuan telefon zaten telefon bu mi receovery yerinde takılı kalmasaydi bu forumu görmezdim dedim bi yazayim internette telefon açılmıyor burdan baktim bu romu gördüm önce twrp yukledim sonra twrp üzerinden magisk le beraber bu romu yükledim cihazim açıldı TEŞEKKÜRLER

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Güncelleme

krmyldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Note 10 , note 10 pro bunlara aynı yazılım atabiliyomuyuz _?

Üst Alt