Rom Mi Note 10 / Mi CC9 Pro Global Kararlı v11.1.1.0 QFDMIXM İndirme Bağlantısı

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Beta yı kurmaya çalışıyorsun o yüzden hata veriyor global sürüme bu şekilde beta yükleyemezsin
Hangi sürümü kurmalıyim sitedeki ikisinide denedim birinde beta uyarısı diğerinde de security versiyon uyarısı verdi oda ekteki resimdr

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-12-09-49-57-961_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-05-12-09-49-57-961_com.android.updater.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2020-05-10-21-32-51-775_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-05-10-21-32-51-775_com.android.updater.jpg
    168,3 KB · Görüntüleme: 27

Chaosoft

Chao
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10
Meslek
Designed
Konular
11
Bölgeyi hindistan yapıp otadan dene

HakanYce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
POCO F2 Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
Şuan 11.0.16 eu sürümdeyim. Recovery romu indirip twrpden install yapsam bu sürüme geçer miyim?

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
Merhaba bu güncelleme yükledikten sonra 108 MP çekerken çok bekletiyor kamera uygulaması donuyor ve çekilen resim çok kötü çekiyor detaylara baktığım da 110 kb gibi bir boyutu olduğunu görüyorum ara ara düzeliyor ama sonra tekrar aynı sorunu veriyor telefona format attım ama sorun yine düzelmedi

cheliksel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selim
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Ben imei repair yapmıştım. sonra bu güncelleme geldi tabi rootlu olduğu için ota dan yapamadı ama nasıl olduysa bir baktım twrp ve magisk kendiliğiden gitmiş.
bir önceki güncellemeyi recovery den twrp ile yapmıştım sanırım ne olduysa ondan sonra oldu. şimdi bu dosyayı yine indirdim ve yerek yedek olarak yüklemek istedim ama sistem güncelleme sayfasına girince üstteki 3 noktada yerek yedekten yükle seçeneği çıkmıyor bende. ne olabilir dersiniz. ne önerirsiniz ?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Ben imei repair yapmıştım. sonra bu güncelleme geldi tabi rootlu olduğu için ota dan yapamadı ama nasıl olduysa bir baktım twrp ve magisk kendiliğiden gitmiş.
bir önceki güncellemeyi recovery den twrp ile yapmıştım sanırım ne olduysa ondan sonra oldu. şimdi bu dosyayı yine indirdim ve yerek yedek olarak yüklemek istedim ama sistem güncelleme sayfasına girince üstteki 3 noktada yerek yedekten yükle seçeneği çıkmıyor bende. ne olabilir dersiniz. ne önerirsiniz ?
Twrp ile rom yüklemesi yaptıktan sonra Magisk yüklemezseniz TWRP silinir hocam. Yeniden yükleyebilirsiniz. Yerel yedekten geri yükle ne oluyor hocam? Güncelleme paketini seçin bölümünden mi bahsediyorsunuz?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Yeni Güncelleme ;

metaleva

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yilmaz
Cihazım
Note 10
Konular
6
10 da varmı bilmiyorum bi önceki sürüm de çok sık şebeke sorunu vardı

Çin versiyonu mu var? CC 9 Pro ise şebeke sorunu donanımsaldır. Düzelmez. Band 800 yokÇin versiyonlarında. Özellikle Vodafone vs. 4g çekmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni Güncelleme ;

Bir sorum olacak alakasız ama bulamadım forumda. Şimdi ben her rom değişiminde bütün datalarım gidiyor, google yedek ile vs. ne kadar geri gelirse getiriyorum. TWRP ya da farklı bir yoldan tüm data, uygulama, belge klasör ayar vs. yedeklenebilen bir sistem var mı? Sırf şu geri kurulumlar için üşeniyorum. Kesin vardır bilmediğim ama bulamadım :)

Son düzenleme:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Bir sorum olacak alakasız ama bulamadım forumda. Şimdi ben her rom değişiminde bütün datalarım gidiyor, google yedek ile vs. ne kadar geri gelirse getiriyorum. TWRP ya da farklı bir yoldan tüm data, uygulama, belge klasör ayar vs. yedeklenebilen bir sistem var mı? Sırf şu geri kurulumlar için üşeniyorum. Kesin vardır bilmediğim ama bulamadım :)
Merhaba hocam, bu konuyu inceleyebilirsiniz.

cheliksel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selim
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Twrp ile rom yüklemesi yaptıktan sonra Magisk yüklemezseniz TWRP silinir hocam. Yeniden yükleyebilirsiniz. Yerel yedekten geri yükle ne oluyor hocam? Güncelleme paketini seçin bölümünden mi bahsediyorsunuz?
Evet ordan bahsediyorum :) yanlış söylemişim kusura bakmayın. o seçenek bende yok artık. root yapmadan önce yani imei repair işleminden önce hatırlıyorum vardı. Var mı geri getirmenin bir yolu aklınızda ?
Teşekkürler.

Üst Alt