Yardım Mi note 10 magisk maneger

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global 11.1.2.0
Telefon Modeli
Xiaomi mi note 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İyi günler mi note 10 aldım yurtdışı ımeı li magisk maneger yüklü ilk defa ımeı ili tel kullanıyorum acemiyim bu uygulamayı kaldırırsak ımeı gidermi gitmezse nasıl kaldırırız 2sorum teli sıfır lamak istedim nereden sıfırlarsak ımeı gitmez 3 Yazılım güncellemesi geldimi nasıl yapıcam yada yapılabiliyor mu net bı şekilde anlatırsanız memnun olurum kafam çok karışti bu konularda gerçekten acemiyim teşekürler

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Değerli hocam, telefonunuzda IMEI sonradan atilmissa bu ekranda lütfen sakin wipe dataya basmayınız çünkü IMEI kaydınız gider. Mı recovery ekranına gelmiş telefonunuz, reboota basıp sistemi yeniden başlayabiliyor musunuz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
abi iyi günler bu ekran geliyor ben ses artırma tel kapatma tuşuna basınca bir bu ne uygulaması 2 bundan sonra ben şuan son sürümde yim mıuı 12 geldiğinde ben direk yüklesem bir sıkıntı olurmu Geçen gelen güncellemede bu ekran gelmişti ben normal indirdim yükleye bastım bu raya itti birşeyler oldu yüklendi böyle sonrada o tuşlara basim dedim yukarıdaki ekran geldi birde ben o magisk uygulamasını kaldırdım

Oyla:

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
Değerli hocam, telefonunuzda IMEI sonradan atilmissa bu ekranda lütfen sakin wipe dataya basmayınız çünkü IMEI kaydınız gider. Mı recovery ekranına gelmiş telefonunuz, reboota basıp sistemi yeniden başlayabiliyor musunuz?
Normal ekrana geldim ben sadece bu ekran ne ise yarıyor onu sordum ben bide ben teli sıfırlamak istediğimde nereden sifirlyabili4im

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Tamamdır hocam. clap~~ O ekran Xiaominin kendi Recovery ekranı. İkinci resimde attığınız TWRP gibi düşünün, aynı işlemleri görüyor. Sizin telefonunuz yurtdışı imeili olduğu için işlemlerinizi Twrpden yapmanız daha sağlıklı olacaktır. :) nod~~

Telefonunuzu sıfırlamak istediğinizde (Rom atmak değil, sadece sıfırlamak, verilerinizi silmek için söylüyorum) telefonunuzu kapatın, ses açma + güç tuşu basılı tutarak TWRP ekranını görün. (Twrp değil normal Recovery çıkarsa yapmayın ) Orada, Wipe menüsünde aşağıda sağda Format Data yazar. aşağıdaki ok ile sağa kaydirin. Sonrasında aşağıdaki reboot system yazısı ile telefonunuzu yeniden başlatın.
Format Data ile telefonunuz sıfırlanır ve mevcut yazılımın kurulduğu ilk hale döner hocam. Fabrika ayarı gibi denebilir highfive~~

Normal ekrana geldim ben sadece bu ekran ne ise yarıyor onu sordum ben bide ben teli sıfırlamak istediğimde nereden sifirlyabili4im

Oyla:

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
Tamamdır hocam. clap~~ O ekran Xiaominin kendi Recovery ekranı. İkinci resimde attığınız TWRP gibi düşünün, aynı işlemleri görüyor. Sizin telefonunuz yurtdışı imeili olduğu için işlemlerinizi Twrpden yapmanız daha sağlıklı olacaktır. :) nod~~

Telefonunuzu sıfırlamak istediğinizde (Rom atmak değil, sadece sıfırlamak, verilerinizi silmek için söylüyorum) telefonunuzu kapatın, ses açma + güç tuşu basılı tutarak TWRP ekranını görün. Orada, Wipe menüsünde aşağıda sağda Format Data yazar. aşağıdaki ok ile sağa kaydirin. Sonrasında aşağıdaki reboot system yazısı ile telefonunuzu yeniden başlatın.
Format Data ile telefonunuz sıfırlanır ve mevcut yazılımın kurulduğu ilk hale döner hocam. Fabrika ayarı gibi denebilir highfive~~
İşte ben o tuşa bastım dediğiniz Xiaomi kendi ekranı geldi o TWRP Ekranı gelmedi ben geçende en son güncelleme geldiğinde o ekran gelmişti o yükleme ekranı fotosunu koydum bı bakım dedim o ekrana bu ekran geldi burda sıfırlamak istedim nasıl sifirlicam birde bundan sonra gelen güncellemeleri yapabilirmiyim normal şekilde

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Hocam galiba telefonunuzda TWRP silindiği için o ekrana düşüyorsunuz. O ekrandan hiçbir şey yapmadan çıkıp normal ekranınıza dönün.
Telefonunuza tekrar Twrp yüklemeniz gerekiyor. Birkaç saat sonra herkes aktif olur forumda, o vakit cihazınız için nasıl Twrp yukleyeceginizi değerli hocalarım daha detaylı anlatır. :)

İşte ben o tuşa bastım dediğiniz Xiaomi kendi ekranı geldi o TWRP Ekranı gelmedi ben geçende en son güncelleme geldiğinde o ekran gelmişti o yükleme ekranı fotosunu koydum bı bakım dedim o ekrana bu ekran geldi burda sıfırlamak istedim nasıl sifirlicam birde bundan sonra gelen güncellemeleri yapabilirmiyim normal şekilde

Oyla:

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
Hocam galiba telefonunuzda TWRP silindiği için o ekrana düşüyorsunuz. O ekrandan hiçbir şey yapmadan çıkıp normal ekranınıza dönün.
Telefonunuza tekrar Twrp yüklemeniz gerekiyor. Birkaç saat sonra herkes aktif olur forumda, o vakit cihazınız için nasıl Twrp yukleyeceginizi değerli hocalarım daha detaylı anlatır. :)
Tamam teşekürler

Oyla:

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
Buradan indirebilirsiniz hocam, konuya belirtmiş olduğunuz sürümü kullanıyorsanız zaten son sürümdesinizdir.
abi iyi günler bu ekran geliyor ben ses artırma tel kapatma tuşuna basınca bir bu ne uygulaması 2 bundan sonra ben şuan son sürümde yim mıuı 12 geldiğinde ben direk yüklesem bir sıkıntı olurmu Geçen gelen güncellemede bu ekran gelmişti ben normal indirdim yükleye bastım bu raya itti birşeyler oldu yüklendi böyle bir kaç gün sonrada o tuşlara basim dedim yukarıdaki ekran geldi birde ben o magisk uygulamasını bir süre önce kaldırdım normal ayarlardan yanı gerçekten benim kafam karıştı benim şuan ne yapmam lazım

Oyla:

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
1) İlk sorunuzun cevabını nosteamv1 hocam vermiş.
2) Telefonu Twrp üzersen sıfırlama yapmalısınız. Aksi taktirde imei silinecektir.
Detaylı bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz.
3) Magisk'i kaldıramazsınız TWRP üzerinden güncelleme yapmalısınız. Magisk'i kaldırırsanız OTA üzerinden güncelleme alabilirsiniz.
Buradan indirebilirsiniz hocam, konuya belirtmiş olduğunuz sürümü kullanıyorsanız zaten son sürümdesinizdir.
abi iyi günler bu ekran geliyor ben ses artırma tel kapatma tuşuna basınca bir bu ne uygulaması 2 bundan sonra ben şuan son sürümde yim mıuı 12 geldiğinde ben direk yüklesem bir sıkıntı olurmu Geçen gelen güncellemede bu ekran gelmişti ben normal indirdim yükleye bastım bu raya itti birşeyler oldu yüklendi böyle sonrada o tuşlara basim dedim yukarıdaki ekran geldi birde ben o magisk uygulamasını kaldırdım

Oyla:
Üst Alt