Yardım Mi note 10 magisk maneger

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global 11.1.2.0
Telefon Modeli
Xiaomi mi note 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İyi günler mi note 10 aldım yurtdışı ımeı li magisk maneger yüklü ilk defa ımeı ili tel kullanıyorum acemiyim bu uygulamayı kaldırırsak ımeı gidermi gitmezse nasıl kaldırırız 2sorum teli sıfır lamak istedim nereden sıfırlarsak ımeı gitmez 3 Yazılım güncellemesi geldimi nasıl yapıcam yada yapılabiliyor mu net bı şekilde anlatırsanız memnun olurum kafam çok karışti bu konularda gerçekten acemiyim teşekürler

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
1.ci sorunuz için şu linkten magisk uninstaller zipini indirip twrp den flaşlarsanız root gider ama IMEI hakkında ve diğer 2 soruda bilgim yok diğer arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.

Oyla:

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.ci sorunuz için şu linkten magisk uninstaller zipini indirip twrp den flaşlarsanız root gider ama IMEI hakkında ve diğer 2 soruda bilgim yok diğer arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.

Nereye flasliyriuz acaba işte bunu yaparsak IMEı gidermi

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
1) İlk sorunuzun cevabını nosteamv1 hocam vermiş.
2) Telefonu Twrp üzersen sıfırlama yapmalısınız. Aksi taktirde imei silinecektir.
Detaylı bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz.
3) Magisk'i kaldıramazsınız TWRP üzerinden güncelleme yapmalısınız. Magisk'i kaldırırsanız OTA üzerinden güncelleme alabilirsiniz.

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
2) Telefonu Twrp üzersen sıfırlama yapmalısınız. Aksi taktirde imei silinecektir.
3) Magisk'i kaldıramazsınız TWRP üzerinden güncelleme yapmalısınız. Magisk'i kaldırırsanız OTA üzerinden güncelleme alabilirsiniz.

Hocam yanlış bilgi mi verdim sizin mesajınızda kaldıramazsınız diyorsunuz da şüpheye düştüm :D

Oyla:

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
Yani hocam demek istediğim gevende güncellem3 geldi normal ayarlar dan indirdim bu galiba dediğiniz TWRP Ekranı geldi birşeyler oldu kendi kendine yüklendi galiba bundan sonra gelecek olan güncellemeleri normal indirdim ayarlardan normal tel gibi yüklenmiyor mu yani

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Yani hocam demek istediğim gevende güncellem3 geldi normal ayarlar dan indirdim bu galiba dediğiniz TWRP Ekranı geldi birşeyler oldu kendi kendine yüklendi galiba bundan sonra gelecek olan güncellemeleri normal indirdim ayarlardan normal tel gibi yüklenmiyor mu yani
OTA üzerinden güncelleme geldiyse TWRP ekranına atmıştır güncellemeyi yüklerken hata verecektir. Romun zip olarak indirip yüklemelisiniz.

Oyla:

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
OTA üzerinden güncelleme geldiyse TWRP ekranına atmıştır güncellemeyi yüklerken hata verecektir. Romun zip olarak indirip yüklemelisiniz.
Peki nereden zip olarak indirecem mesela ayarlardan indirdim onu normal dosya uygulamasından zip emi dönüştürüyorum onuda açsanız biraz gerçekten bu konuda acemiyim

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Peki nereden zip olarak indirecem mesela ayarlardan indirdim onu normal dosya uygulamasından zip emi dönüştürüyorum onuda açsanız biraz gerçekten bu konuda acemiyim
Buradan indirebilirsiniz hocam, konuya belirtmiş olduğunuz sürümü kullanıyorsanız zaten son sürümdesinizdir.

Oyla:

Bilal Alay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
4
Buradan indirebilirsiniz hocam, konuya belirtmiş olduğunuz sürümü kullanıyorsanız zaten son sürümdesinizdir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
abi iyi günler bu ekran geliyor ben ses artırma tel kapatma tuşuna basınca bir bu ne uygulaması 2 bundan sonra ben şuan son sürümde yim mıuı 12 geldiğinde ben direk yüklesem bir sıkıntı olurmu Geçen gelen güncellemede bu ekran gelmişti ben normal indirdim yükleye bastım bu raya itti birşeyler oldu yüklendi böyle sonrada o tuşlara basim dedim yukarıdaki ekran geldi birde ben o magisk uygulamasını kaldırdım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt